Cane Creek

Upgrade your ride today with Cane Creek seatposts and accessories

Alkatrészek

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

11 Keresési eredmények

1974-ben a Dia-Compe Japán nemzetközi kerékpár-alkatrészgyártója megalapította az Egyesült Államok-beli székhelyét a Cane Creek-völgyben, az Asheville mellett Észak-Karolina-ban (USA). Ennek oka az volt, hogy kihasználja a szakképzett helyi munkaerőt. A fékekben szerzett elsődleges szakértelme ellenére a vállalat 1980-as évek végén elkezdte bővíteni termékválasztékát a villák és a hátsó rugóstagok gyártásával.

Cane Creek Cycling Components megszületik
1992-ben a Dia-Compe USA alkalmazottai megvásárolták a japán anyavállalattól a céget és a nyugat-észak-karolinai létesítményt. A Dia-Compe USA-ban megszületett a Cane Creek Cycling Components - a munkavállalók tulajdonában lévő cég, amely elkötelezett az ötlet mellett, hogy a kerékpározás következő tendenciájának előrejelzésének a legjobb módja, ha ő maga alakítja a trendet. Röviddel ezután Cane Creek bemutatta az AheadSet®-et - az eredeti threadless stucnit -, amely forradalmat indított el a vázak és villák kialakításában.

Cane Creek termék kínálata
Az évek során ez a lelkesedés a nagyszerű kerékpáros termékek iránt számos innovatív termékben jelent meg - a Speed Check tárcsafékrendszertől kezdve a Thudbuster felfüggesztésen keresztül a Double Barrel hátsó rugóstagig és a HELM teleszkópos villáig. Minden prémium alkatrészt folyamatosan fejlesztenek és új innovatív ötleteket valósítanak meg.

Minőség és a részletek szeretete - Cane Creek filozófiája
Az észak-karolinai vállalat körülbelül negyven éve foglalkozik prémium kerékpáralkatrészekkel. A gyártó nagy figyelmet fordít a részletekre és a kiváló minőségre. Akár MTB-k, akár országúti kerékpárok - a Cane Creek olyan termékeket fejleszt, amelyekben hisznek. Termékek, amiket alkalmazottai is szívesen használnak, és büszkén hívják a sajátjuknak.