Basil

Cycling accessories for bike tours and excursions

Kiegészítők

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

75 Keresési eredmények

A BASIL funkcionális és magas minőségű kerékpáros táskák, kosarak és különböző kiegészítők, mint például nyeregtakarók, kormány adapterek, kézmelegítők, csengők és még sok más gyártója. A BASIL vállalatot 1970 végén alapították Hollandiában és azóta rengeteg táskát gyártott, melyek kerékpáros túrákon és kirándulásokon használhatók. A BASIL különböző modelleket kínál nők, férfiak és gyermekek számára. A táskák funkcionálisak és kiváló minőségűek. Az országúton való maximális biztonság érdekében, a gyártó átgondolt táskákat, aktatáskákat és táskarendszereket kínál, oldalzsebekkel, belső zsebekkel, fényvisszaverő csíkokkal, rögzítő kampókkal, kulacstartó hálóval és fülekkel. Praktikus dupla táskák ideálisak hosszú és kényelmes túrákhoz.. A BASIL nagy figyelmet szentel a dizájnnak, így a táskák és kiegészítők gyakran új külsővel és mintákkal jelennek meg. A BASIL olyan táskákat és hordozórendszereket kínál, melyeket nők és férfiak egyaránt használhatnak a bevásárláshoz.
Shopping kerékpáros táskák a BASIL-től, mindennapi társ a kerékpárral való vásárláskor
A BASIL olyan táskákat és táska rendszereket kínál, melyek a napi vásárláshoz és gyors ügyintézéshez is megfelelők. Ezek a termékek funkcionálisak és határozottak.
A holland gyártó olyan bevásárló táskákat gyárt a hölgyek számára, melyek nagy térfogattal rendelkeznek és biztonságosan rögzíthetők a kerékpárra. Ez a táska lehetővé teszi, hogy a megvásárolt termékek szárazon és biztonságban hazaérjenek, olyan rossz időjárási körülményekben is, mint a szél, eső, jégeső vagy hó. Ez annak köszönhető, hogy a BASIL termékek vízlepergető poliészterből készülnek, ami bizonyítottan ellenáll bármely időjárási viszontagságnak.
A BASIL női oldaltáskáknak is hasonló a formájuk és dizájnjuk, mint a kézi táskáknak, mégis megvan minden praktikus tulajdonsága egy bevásárlótáskának. Hölgyeknek, hogy a városban is jól nézzenek ki. Tágas első zsebek, kényelmes vállpánt, valamint fényvisszaverő csíkok mindkét oldalon szintén alap kiegészítők.
Készen minden túrára a BASIL kerékpáros táskákkal
A BASIL termékek erős anyaga ellenáll az erős rázkódásnak és egyéb hatásoknak a kerékpáros túrák során. Ez igaz az oldaltáskákra, kormánytáskákra, valamint a speciális dupla táskákra is. A holland gyártó táskarendszerei vízlepergetőek és tartósak. Néhány táska plusz esőtakaróval is kapható.