Atlantic

A profi kerékpár tisztításhoz

Kiegészítők

  • Rendezés:

19 Keresési eredmények

Az ATLANTIC-kal, a kerékpár tisztítás mindig olajozottan megy.
Az ATLANTIC kerékpárápolási termékei a legkeresettebbek viálgszerte. Kerékpárosok generációi, a professzionális kerékpárosoktól a kerékpár szerelőkig bíztak az ATLANTIC professzionális termékiben a napi munkájuk során. A cég az 1922-ben alapított Atlanti-Oel Hamburg GmbH, és az 1897-ben alapított Mineralölwerk GmbH & Co. KG összeolvadásával jött létre. Így 2002-óta működik sikeresen ATLANTIC Mineralölwerk GmbH néven.

Tisztítás, karbantartás és még sok más - ez az ATLANTIC termékcsalád
Az ATLANTIC több mint 30 különböző terméket kínál a kerékpárok tisztítására, karbantartására, védelmére és kenésére. Szinte minden problémára talál nálunk megoldást. Függetlenül attól, hogy általános tisztítóra, tisztító eszközökre vagy lánc-spray-re van szüksége. A széles választék ideális mindazok számára, akik meg kívánják őrizni kerékpárjuk értékét hosszú távon.

Minőségi termékek - Németországból 
A termékek fejlesztése és gyártása során, az ATLANTIC a német minőségre támaszkodik. Mindazonáltal, az ATLANTIC-nál a “siker receptje” nem csak a saját kutatólaboratóriumból és profi szakembergárdából áll. A fejlesztők számára különösen fontos a folyamatos információ csere a felhasználókkal a hobby kerékpárosoktól egszen a profi kerékpárosokig. Mert csak ennek révén lehetséges, hogy olyan termékeket fejlesszenek, amelyek minden igényt kielégítenek. Ezért a jövőben is, ATLANTIC továbbra is célcsoportja igényeire alapozza termékeit, annak érdekében, hogy különösen jó minőségű termékeket biztosítson ügyfelei számára. 

Tapasztalat, amely kifizetődik 
A több mint 90 éves tapasztalat a kerékpárápoló termékekek fejlesztésének és gyártásának terén teszi lehetővé, hogy az Atlantic Mineralölwerk sikeres céggé vált. Ezek is fontos szempontok, melyek a termékek minőségét mutatják.