•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

ALBERTO
TRENDI KERÉKPÁROS NADRÁGOK VÁROSI VISELETRE

1922 óta az ALBERTO márka férfi nadrágokra specializálódott. A céget Albert Dormanns alapította Mönchengladbach-ban. A kezdettől fogva olyan férfi ruházat gyártására specializálódott, ami praktikus és nagyon kényelmes. Habár a cég a klasszikus férfi nadrágok gyártására fókuszált a kezdetben, mostanra egyre több városi és szabadidős nadrágot is kínálnak. Sokoldalú kerékpáros nadrágok és kerékpáros farmerek is megtalálhatóak az ALBERTO kínálatában.

ALBERTO: kényelmes útitárs minden alkalomra
Az ALBERTO kerékpáros farmerekkel a cég számos olyan terméket kínál, ami kimagaslóan kényelmes viseletnek bizonyul. Akár a kerékpáron, az irodában, vagy a mindennapi életben – az ALBERTO kerékpáros farmerjával biztosan kényelmes nadrágot talál bármilyen alkalomra. A stretch anyag mellett a magas és rugalmas derékrész és egy csúszásmentes pánt nagy kényelmet biztosítanak. Sőt, sok fényvisszaverő elem található az övnél és a hajtókákon a jó láthatóság érdekében. Az ALBERTO kerékpáros farmerek részleges víz-és koszlepergető bevonattal rendelkeznek, ami megóvja a nedvességtől és a szennyeződésektől. A víz és kosz egyszerűen lepereg. Ezek olyan hozzáadott kiegészítők, amik az ALBERTO férfi nadrágot magasan funkcionális és kényelmes kerékpáros farmerré alakítják.
A DIVAT SZENVEDÉLYE

A DIVAT SZENVEDÉLYE

A kerékpározás könnyen szenvedéllyé válhat. Különösen, ha a gyönyörű Bicicletta nadrágot viseli az ALBERTO-tól. Ezek a nadrágok alakítják a divatot. Emellett jól megtervezett és fantasztikus funkciókat kínálnak, amelyek különösen alkalmasak a kerékpározáshoz.
A LEGJOBB FELSZERELÉS A LÁBAINAK

A LEGJOBB FELSZERELÉS A LÁBAINAK

Egy férfi miért csak a kerékpáron nézzen ki jól? Az ALBERTO férfiak számára készült nadrágja nemcsak elegáns, hanem sokféle okos tulajdonsággal is rendelkezik, mint például a hátsó zsebek és nadrág mandzsetták fényvisszaverő elemei, nagyon jó illeszkedés, trendi színek és csúcsminőségű szövetek. A chino-któl kezdve a klasszikus denimig - az ALBERTO a megfelelő nadrágot kínál minden napra!