•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
  •  Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze
12 Keresési eredmények

Urban Lifestyle Cross-Over Bags – futártáskák városi kerékpározáshoz, ingázáshoz és a mindennapokhoz

A futártáskák egyre népszerűbbé váltak. A táska, amit a kerékpáros futárok használtak, kitűnően használható az irodába, a boltba, vagy moziba menet is. A táska méretétől függően elegendő helyet nyújt egy laptop vagy irattartó számára. Mivel a vállán vagy a mellkasán átvetve is hordhatja, a táska könnyen levehető és gyors hozzáférést biztosít a tartalmához. Előnyei egy hátizsákhoz képest: A súly egyenletesen oszlik el a hát alsó részén, így optimális súlyeloszlást és megnövelt kényelmet biztosít. Tekintse meg a stílusos futártáskákat most!

Válltáskákat is kínálunk, melyeket könnyen a kormányra vagy a csomagtartóra rögzíthet kerékpározás közben. Kényelmes vállpánttal, valamint egy rejtett rögzítőrendszerrel rendelkeznek. Ez teszi lehetővé, hogy a válltáskáját a kerékpárra rögzítve szállítsa - élvezze ki a két világ előnyeit!

Válltáskák széles kínálatát nyújtjuk, melyek a kormányra vagy csomagtartóra rögzíthetők, valamint futártáskákat és cross-over táskákat is, minden méretben, színben és áron, olyan márkáktól, mint a BASIL, BROOKS, CHROME, ORTLIEB és VAUDE.