Táskák és hátizsákok

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

30 Keresési eredmények

Urban Lifestyle táskák - táskák városi kerékpározáshoz, ingázáshoz és a mindennapokhoz

Akár a pékségig teker, elviszi magával a laptopját az egyetemre vagy úszni megy - azoknak, akik sokat kerékpároznak, szükségük van egy jó megoldásra az árucikkek, laptop, mappák, ruhák stb. szállításához. Itt megtalálja a tökéletes termékeket ingázáshoz vagy városi kerékpározáshoz. Az alábbiak közül választhat:


Kerékpáros hátizsákok

A kerékpáros hátizsákok remek társai a városi kerékpározásnak. A felszerelését, beleértve az okostelefont és mappákat jól rendszerezve és kényelmesen szállíthatja. Hibrid hátizsákokat is kínálunk vállpántokkal a háton való viseléshez és rögzítőkampókkal a csomagtartón való rögzítéshez. A hátizsák kényelmes társa lesz hazafelé a munkából, a boltba menet vagy a mindennapokban! Kattintson ide városi kerékpározáshoz való hátizsákok széles választékához.


Válltáskák és futártáskák

A futártáskák elegendő helyet nyújtanak a felszerelésének és mivel a vállán vagy a mellkasán átvetve is hordhatja, a táska könnyen levehető és gyors hozzáférést biztosít a tartalmához. Előnyei egy hátizsákhoz képest: A súly egyenletesen oszlik el a hát alsó részén, így optimális súlyeloszlást és megnövelt kényelmet biztosít.
A válltáska egy másik alternatíva. Kényelmes vállpánttal, valamint egy rejtett rögzítőrendszerrel rendelkeznek, melynek köszönhetően rögzíthető a kerékpárra. Kattintson ide a futár- és válltáskáinkért.


Kerékpáros táskák, hátizsákok, futártáskák és válltáskák széles kínálatát nyújtjuk, melyek a kormányra vagy csomagtartóra rögzíthetők, minden méretben, színben és árkategóriában, olyan márkáktól, mint az ORTLIEB, VAUDE, BASIL, BROOKS, CHROME és sok más. Vásároljon hátizsákot vagy futártáskát városi kerékpározáshoz és mindennapos használathoz!