•  50,000 azonnal szállítható termék
  •  Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  •  Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  •  30 napos visszavásárlás
64 Keresési eredmények

Urban Lifestyle táskák - táskák városi kerékpározáshoz, ingázáshoz és a mindennapokhoz

Akár a pékségig teker, elviszi magával a laptopját az egyetemre vagy úszni megy - azoknak, akik sokat kerékpároznak, szükségük van egy jó megoldásra az árucikkek, laptop, mappák, ruhák stb. szállításához. Itt megtalálja a tökéletes termékeket ingázáshoz vagy városi kerékpározáshoz. Az alábbiak közül választhat:


Kerékpáros hátizsákok

A kerékpáros hátizsákok remek társai a városi kerékpározásnak. A felszerelését, beleértve az okostelefont és mappákat jól rendszerezve és kényelmesen szállíthatja. Hibrid hátizsákokat is kínálunk vállpántokkal a háton való viseléshez és rögzítőkampókkal a csomagtartón való rögzítéshez. A hátizsák kényelmes társa lesz hazafelé a munkából, a boltba menet vagy a mindennapokban! Kattintson ide városi kerékpározáshoz való hátizsákok széles választékához.


Válltáskák és futártáskák

A futártáskák elegendő helyet nyújtanak a felszerelésének és mivel a vállán vagy a mellkasán átvetve is hordhatja, a táska könnyen levehető és gyors hozzáférést biztosít a tartalmához. Előnyei egy hátizsákhoz képest: A súly egyenletesen oszlik el a hát alsó részén, így optimális súlyeloszlást és megnövelt kényelmet biztosít.
A válltáska egy másik alternatíva. Kényelmes vállpánttal, valamint egy rejtett rögzítőrendszerrel rendelkeznek, melynek köszönhetően rögzíthető a kerékpárra. Kattintson ide a futár- és válltáskáinkért.


Kerékpáros táskák, hátizsákok, futártáskák és válltáskák széles kínálatát nyújtjuk, melyek a kormányra vagy csomagtartóra rögzíthetők, minden méretben, színben és árkategóriában, olyan márkáktól, mint az ORTLIEB, VAUDE, BASIL, BROOKS, CHROME és sok más. Vásároljon hátizsákot vagy futártáskát városi kerékpározáshoz és mindennapos használathoz!

Legyen naprakész!

Természetesen a hírlevél ingyenes és bármikor leiratkozhat. Regisztráljon most és szerezze meg a 10 € kuponját még ma! 50 €minimális vásárlás esetén az összes visszatérés után.