• Rendezés:
  • További szűrők less filters

4 Keresési eredmények

Urban Lifestyle cipők - cipők városi kerékpározáshoz, ingázáshoz és a mindennapokhoz

Nincs szüksége high-end kerékpáros cipőre karbon talppal a napi ingázáshoz. Ezért kínálunk sokoldalú, kényelmes kerékpáros cipőket lapos és stoplis pedálokhoz is.

Sőt, a városi kerékpáros cipők nem feltűnőek. A kényelmes sneaker kinézet alig teszi a kerékpáros cipőt észrevehetővé. Ezáltal viselheti az irodában, iskolában vagy a kávézóban. Ez teszi a cipőket rendkívül sokoldalúvá.

Azonban a városi kerékpáros cipők előnye, hogy speciálisan kerékpározáshoz tervezték. A legtöbb cipő a kínálatunkban platform pedálhoz vagy fém bütykökkel rendelkező MTB pedálhoz való lapos talpú cipő. Egy speciális gumikeveréknek köszönhetően a talp jobb tapadást biztosít, mint a normál sportcipők. Különösen a STEALTH talp a FIVE TEN-től és a TERREX talp az ADIDAS-tól ismertek a csúszásmentes gumikeverékről, ami magas fokú tapadást nyújt a csúszós talajon és a nedves pedálon is.

Olyan városi kerékpáros cipőket is kínálunk, melyek stoplival rendelkeznek, hogy bepattintós cipővel is használhassa. Két lyuk a talpon lehetővé teszi a stoplival vagy MTB pedállal való használatot. Ez különösen azoknak a kerékpárosoknak jó, akik nagy távot tesznek meg a városi forgalomban.

A tradícionális kerékpáros cipőkkel ellentétben, a városi kerékpáros cipők talpa puhább. Az ultra merev karbon talp megnehezíti a hosszabb távú gyaloglást - itt mutatkoznak meg a városi kerékpáros cipők előnyei. Puhább gumitalppal rendelkeznek, ami gyaloglás közben is kényelmes.

A városi kerékpáros cipők kombinálják a két világ legjobbjait. Sokoldalúság a jobb tapadás érdekében a pedálon és kényelmes viselet gyaloglás közben.

Fedezze fel a városi kerékpáros cipőink kínálatát nőknek és férfiaknak, platform és stoplis pedálhoz, minden méretben, színben és árkategóriában, olyan neves márkáktól, mint a FIVE TEN, adidas, CHROME, ION és még sok más.