Urban Lifestyle

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

124 Keresési eredmények

Városi életmód - Kerékpáros ruházat és kiegészítők a városi kerékpározáshoz, az ingázáshoz és a mindennapi élethez

Ez a kategória mindazoknak szól, akik otthon akarják hagyni az autót, és kerékpárral járnának munkába. A kerékpáros kesztyűktől a futár táskákig - Itt mindent megtalál, amire szüksége van a napi ingázásához a városban. Minden termék kifejezetten a városi használathoz igazodik!


Kerékpáros ruházat

A kerékpárosoknak különböző igényeik vannak. A kerékpáros, aki nagy távolságokat tesz meg felfelé, különböző ruhát igényel, mint egy olyan kerékpáros, aki naponta a pékségig, irodába vagy szupermarketbe menet használja a kerékpárt. A kerékpáros ruháknak sokoldalúnak, funkcionálisnak, lélegzőnek kell lenniük miközben nem túl sportosak - és pontosan ezt kínáljuk az online boltunkban! A nagy funkcionalitású lenyűgöző városi kerékpáros ruházat. A városi dzsungelben mindenre szüksége lehet, napszemüveg kesztyű, cipő , dzseki, nadrág , hoodies , pólók és sapkák .


Kerékpár táskák és hátizsákok

A hátizsákok , futár táskák és válltáskák elegendő helyet biztosítanak a laptop, a mappák és egyéb apróságok biztonságos szállítására. Ezek kifejezetten a kerékpározáshoz és kényelmes szállításához lettek kialakítva. Néhány termék speciális szerelőrendszerrel rendelkezik, amely a fedél mögé rejtőzik, még a kormányszerkezethez vagy a csomagtartóhoz is csatlakozik - a még nagyobb rugalmasság érdekében.


Fedezze fel a városi kerékpáros ruházat és kiegészítők széles választékát a híres márkáktól, mint például az ORTLIEB, a JACK WOLFSKIN, a VAUDE, a SHIMANO, a CHROME és még sok más!