• Rendezés:
  • További szűrők less filters

30 Keresési eredmények

Téli sapkák a sisak alá

A sisak alatt viselt sapkák fontos kiegészítői a téli kerékpározásnak, mivel melegen tartják a fejét és füleit. A sapka kényelmes viselet a sisak alatt - a kényelmes téli kerékpározás érdekében,

Meleg téli sapkák széles választékát kínáljuk, minden méretben, színben és anyagból, olyan neves márkáktól, mint az OSE, castelli, GripGrab, Löffler, CRAFT, GORE WEAR, Shimano és még sok más.

Védelem a hideg ellen a sapkáknak köszönhetően

Egy funkcionális sapka, amit a sisak alá lehet felvenni nagyobb védelmet nyújt a fejnek és a füleknek. Ha téli sapkát keres, különös figyelmet kell szentelnie az anyagnak. A könnyű nyári sapkákkal ellentétben, a thermo sapkának olyan anyagból kell készülnie, ami melegen tartja. Például egy nagyon sűrű és vastag anyagnak köszönhetően. Például a fleece, egy szintetikus anyag, ami a gyapjú hőszigetelésére hasonlít, de jobb a légáteresztő képessége és a nedvességelvezetése. Amíg a pamut gyorsan felszívja a nedvességet, hideg és nedves érzést hagy a bőrön, a fleece gyorsabban elvezeti a nedvességet és elpárologtatja, így kellemesen meleg és száraz érzést biztosít még intenzív sportolás közben is. Egyén funkcionális anyagok is ilyen tulajdonságokkal rendelkeznek, védenek a hideg ellen, miközben jól szellőznek.

Szélálló sapkák a sisak alá a hidegben való downhill-hez

Néhány gyártó valami speciálisat hozott létre. Szélálló anyagokat vagy membránt használnak a sapkákhoz, hogy védjenek a hideg szél ellen, miközben melegen tart. A szélálló sapkák sűrűn szőtt softshell anyagból készülnek, ami megakadályozza a szél áthatolását, vagy egy integrált membrán anyaggal rendelkeznek, amin nem fúj át a szél. A sűrű szövésű anyagnak vagy a membránnak köszönhetően a sapkák vízállóak is. Néhány ismert szélálló membrán a WINDPROOF a VAUDE-tól vagy a GORE WINDSTOPPER, amit nem csak a GORE WEAR sapkáknál használnak, hanem a Löffler, stb. sapkáknál is.

Lélegző sapkák a sisak alá

Egy fontos tulajdonság a sisak alatti sapkának a légáteresztés. A test izzad sportolás közben. Ahogy a nedvesség a bőrre kerül, lehűti a testet. Ez egy nagy probléma télen! A kihűlés megakadályozása és csökkentése érdekében fontos, hogy a sisak alatt viselt sapka magas minőségű anyagból készüljön, ami gyorsan elvezeti a nedvességet a külső rétegbe. Ez biztosítja a sapka jó szellőzését.

Jobb láthatóság a fényvisszaverő elemeknek köszönhetően

Télen hamar besötétedik. Ezért láthatósági felszerelést és világítást kell használnia, ha munka után elmenne egy körre. A ruházaton lévő fényvisszaverő elemek segítenek a többi úton lévőnek, hogy korábban észrevegyék Önt. Ezért, számos sisak tartalmaz fényvisszaverő elemet vagy hi-vis színeket, a még nagyobb biztonság érdekében.

Ahogy már tudja, nincs két egyforma sapka. Többre van szükség a feje és fülei melegen tartásához, mint egy meleg anyag. A szélálló membrán és a magas fokú szellőzés segít megakadályozni a test kihűlését. Vásárolja meg most a sapkáját a sisak alá!

Meleg téli sapkák széles választékát kínáljuk, minden méretben, színben és anyagból, olyan neves márkáktól, mint az OSE, castelli, GripGrab, Löffler, CRAFT, GORE WEAR, Shimano és még sok más.