• Rendezés:
  • További szűrők less filters

16 Keresési eredmények

Multi Tubes Csősálak - sokoldalú kiegészítők sporthoz

A Multi Tubes csősálak hűek a nevükhöz - nem csupán egy egyszerű kiegészítőről van szó. Nyáron a lélegző anyagból készülő sálakat arra használják, hogy elvezessék a nedvességet és hőt a bőrről, ezáltal szárazon és hűsen tartva a nyakat. Télen a sálak megvédenek a hidegtől. A használattól függően választhat csősálakat sporthoz és szabadidős tevékenységekhez, bármilyen időjáráshoz, speciális sálakat UV védelemmel nyárra, vagy meleg anyagból készült sálakat télre.

Csősálak széles választékát kínáljuk, minden árkategóriában, anyagban és színben, a klasszikus feketétől a jól látható hi-viz színekig, olyan neves márkáktól, mint a BUFF, P.A.C. és sok más. Vásároljon multifunkciós fejvédőt a ROSE Bikes-nál!

Multi tube sálak nyárra

Még egy meleg napon se induljon el a multi tube sál nélkül. Csakúgy mint a csúcsminőségű sport alsóruházat, a csősál is a tökéletes szellőzés alapja. Viselheti sálként, fejpántként, vagy fejkendőként.

Az izzadás természetes folyamat a testhőmérséklet szabályozása érdekében. Az izzadás segít hűsen tartani a testét. Az egyetlen hátrány: Ha egy vékony réteg nedvesség van a bőrön, gyorsabban kihűl a test. Ez kellemetlen érzést eredményez.

A csősálak erre a problémára kínálnak megoldást! A csősál anyaga elvezeti a nedvességet, hogy az a külső rétegről elpárologjon. Ezáltal nem fog gyorsan kihűlni.

Számos nyári csősál UV védelmet is nyújt a sűrű szövésnek köszönhetően. Ezek a csősálak a termékleírásban a következőt tartalmazzák: „UV védelem“ vagy „UPF50+“

Multi tube csősálak télre

Azoknak, akik nem tudnak lemondani a sportról a hideg évszakban, kötelező darab a csősál. Csakúgy, mint a klasszikus sál, a csősál is megóvja a nyakát és fejét a hidegtől és széltől. Habár a sállal ellentétben, a csősál még jobb szellőzéssel és nedvességelvezetéssel rendelkezik.

Számos csősál tartalmaz kiváló szélvédelmet egy speciális anyagnak köszönhetően. Némely integrált szálálló membránnal rendelkezik, mint a GORE WINDSTOPPER - egy vékony műanyag réteg az anyagon belül, mely megbízható védelmet nyújt a hideg ellen.

A rendkívül hideg napokra olyan funkcionális sálakat kínálunk, melyek hőszigetelő anyagot is tartalmaznak. A merino gyapjúból, Primaloft-ból vagy (Polar) fleece-ből készült csősálak kellemesen melegen tartják.

Sál, fejpánt, sapka... - a csősálak sokoldalúan használhatóak

A Multitube csősál hű elnevezéséhez. A csősálak nem csupán szimpla sálak. Egy kis inspiráció:

Sál

Nyakmelegítő

Fejpánt

Hajpánt

Arcmaszk

Símaszk

Sapka

Fejkendő

• Bandana

Kalózsapka

Símaszk

Nyakvédő a nap ellen

Hajgumi

Karpánt

És még sok más

Miből készüljön a Multitube csősál?

Merino gyapjú, fleece, Coolmax anyag, GORE WINDSTOPPER, Primaloft... Az anyagválaszték hatalmas. De mik az egyes anyagok előnyei és hátrányai? Mire használhatóak az egyes anyagok?

Hogy segítsünk kiválasztani a megfelelő funkcionális csősálat, összegyűjtöttük az egyes anyagok tulajdonságait és használatukat.

(Polar) Fleece

Sűrű, puha poliészter anyag

Jó hőszigetelés

Enyhén lélegző

Nagyon puha érzés a bőrön

Alacsony súly

Vízálló

tökéletes hideg napokon, a mindennapi életben és sportoláskor

Merino gyapjú

Finomabb szálak, mint a hagyományos gyapjúnál

Nagyon jó szellőzés

Nyáron hűt

Télen melegen tart

Akkor is kellemes meleg, amikor nedves

Puha érzés a bőrön

Természetesen szagsemleges

Természetes fényvédelem

Tökéletes használat egész évben

Coolmax

25%-kal nagyobb felület, mint a standard poliészter anyagnak

Nagyon jó szellőzés

Gyorsan elvezeti a nedvességet

Optimális nedvességelvezetés

Gyorsan szárad

Kellemesen hűsít és szárazon tart

Nagyon könnyű

Tökéletes meleg napokon vagy intenzív edzésen

GORE WINDSTOPPER

Integrált PTFE membrán

Szélálló

A micro perforációk a membránban elvezetik a hőt és nedvességet

Nagyon jó szellőzés

Tartósan vízálló

Csökkenti a kihűlés és túlmelegedés kockázatát

Tökéletes szeles időben, vagy hidegebb napokon és nyári estéken

Primaloft

Hideg-szigetelő

Magas fokú szellőzés

Hőszabályozó

Vízálló

Alacsony súly

Tökéletes hideg napokon való sportoláshoz

Ezek a tippek segítenek Önnek megtalálni a megfelelő csősálat. A szakértőink is szívesen segítenek, ha még kérdése lenne.

Egyméretű és unisex multitube csősálakat kínálunk minden árkategóriában, anyagból és színekben, a klasszikus feketétől a hi-viz színekig, olyan ismert márkáktól, mint a BUFF, P.A.C. és még sok más. Vásároljon multifunkciós csősálat a ROSE Bikes-nál!