• Rendezés:
  • További szűrők less filters

13 Keresési eredmények

Símaszkok / arcmaszkok sportoláshoz

Az arcmaszk vagy a símaszk kiváló módja annak, hogy a nyakát, fejét és az arcát melegen tartsa, amikor keserűen hideg téli napokon teker. A síelők és a motorkerékpárosok által már régóta használt ruhadarab, most egyre népszerűbb a kerékpárosok körében is.

A GORE WEAR, Löffler és Castelli által kínált símaszkok, nyak- és arcmelegítők széles választékát kínáljuk, melyek mindegyike jól illeszkedik a kerékpáros sisakhoz.

Símaszk vagy arcmaszk

Ha télen szeretne kerékpározni, és jó melegen becsomagolni magát, háromféle módon lehet megvédeni a fejét és a nyakát a széltől és a hidegtől.

1.) Csősál/Nyakmelegítő ésSisak alatti sapka/Fejpánt

2.) Arcmelegítő és Sisak alatti sapka

3.) Símaszk

Csak válassza ki azt a megoldást, mely Önhöz a leginkább illik. Számos kerékpáros előnyben részesíti a símaszk viselését, melyek befedik a fejet és az arcot, ahelyett, hogy csősálat vagy sapkát viselnének, amely elcsúszik. Mások szeretik az arcmaszk és sapka kombinációját, mert így levehetik az egyik darabot és elrakhatják a mez zsebébe (abban az esetben, ha túl meleg lenne).

Hogy melyik verziót választja - símaszkot vagy csősál és sapka kombinációját - nagyban függ attól, mennyire szeretne rugalmas lenni a kerékpározás során.

Milyen anyagból készülnek a símaszkok?

Mivel a símaszkokat és arcmaszkokat alacsony hőmérsékleten használják, a gyártók thermo anyagokat használnak, melyek kellemesen melegen tartják.

Gyakran készülnek szintetikus anyagokból, melyek kellemesen száraz és meleg érzetet nyújtanak a jó nedvességelvezetésnek és szellőzésnek köszönhetően.

Még több kényelemért választhat pamutból vagy merino gyapjúból készült símaszkokat és arcmaszkokat. Ezek puha érzést és hatékony védelmet nyújtanak a hideg ellen, valamint nagyon jól szellőznek.

Némely símaszk és arcmaszk integrált GORE WINDSTOPPER membránt, vagy szélvédő bélést tartalmaz. A mikroporózus PTFE réteg szélálló és közben elvezeti a nedvességet - így élvezheti a szél elleni védelmet és a szellőzést!

Mire figyeljen még, amikor símaszkot vagy arcmaszkot vásárol?

Szellőzés: Ha símaszkot tervez vásárolni, győződjön meg róla, hogy szellőzővel van ellátva a szájrésznél. Lélegzéskor apró vízcseppek csapódnak le a maszk belsejében, ami nyirkos érzetet kelt. A kihűlés megakadályozása érdekében néhány símaszk lézervágott száj- és orrnyílással van ellátva.

Tépőzár: Ha arcmaszkot vásárol, választhat csőszerű rugalmas anyagból készült vagy tépőzáras modellek közül. Ez lehetővé teszi a könnyű le-és felvételt- akár sisakviselés közben is.

Lapos varrások: A bőrirritáció megakadályozása érdekében, a sí- vagy arcmaszknak lapos varrásokkal kell rendelkeznie. A lapos varrás azt jelenti, hogy az anyag két rétegét úgy varrják össze, hogy az a bőrhöz simuljon.

Nyakhossz: A nyaknak elég hosszúnak kell lennie, hogy ne legyen rés a maszk és a mez/kabát közt. Így a símaszk nem fog kicsúszni a kabát alól, és tökéletes védelmet nyújt a hideg ellen.

Ezek a tippek segítenek Önnek megtalálni a megfelelő sí- vagy arcmaszkot. Ha további kérdése van, vagy nem biztos benne, melyik típusú fejvédőt válassza, kérjük lépjen kapcsolatba szakértőinkkel.

A ROSE meleg arcmaszkok, símaszkok, nyak-és arcmelegítők széles választékát kínálja, a klasszikus színekben, mint a fekete és minden árkategóriában, olyan neves márkáktól, mint a GORE WEAR, Löffler és Castelli - mindegyiket úgy tervezték, hogy jól illeszkedjen a sisak alatt.