• Rendezés:
  • További szűrők less filters

43 Keresési eredmények

Kerékpáros sapkák országúti kerékpárosoknak

Már az országúti kerékpározás szerves részévé váltak: kerékpáros sapkák! A sisak alatti könnyű sapkák azonban nem csak stílusos tartozékok, hanem maximális funkcionalitást biztosítanak a kerékpáron. Megmutatjuk, hogy mit kínálnak ezek a menő sapkák.

A kerékpáros sapkák széles választékát kínáljuk, amelyek tökéletesen illeszkednek a sisak alá. Ezek elérhetőek minden méretben, színben, csapat logóval, anyagból és áron, az ismert márkáktól, mint a ROSE, assos, castelli, Mavic, Buff, Löffler, GORE WEAR. A kerékpáros sapkákhoz!

Milyen is a futár sapka?

A futár sapkák csúcsos kialakításúak, amelyeket sisak alatt lehet viselni. Ellentétben azokkal a sapkákkal, amelyek védik a fejet a hidegtől a kerékpározás során, ezek az igen látványos sapkák különösen alkalmasak a nyárra is, mivel kiváló védelmet nyújtanak a rovarok és az UV sugárzás ellen. A nyári sapkák minden színben és kivitelben kaphatók, hogy tökéletesen illeszkedjenek a versenyzőkhöz.

Miért van szükségem futár sapkára?

Annak ellenére, hogy a futár sapkák nem feltétlenül szélállóak, és nem védik a hidegtől, meleg napokon igen hasznosak. Kiegészítő rétegként viselve a sisak alatt, véd a rovaroktól, az UV sugárzástól és az erős napfénytől. Mivel funkcionális anyagokból készültek, a sapkák felesleges nedvességet és hőt gyorsan átengedik és elpárologtatják - kényelmes, hűvös és száraz érzést biztosítanak a bőrön. Ideális a meleg napokon!

Országúti kerékpáros sapkák a hideg napokra

Ha hideg napokon szeretné megvédeni magát a hűvös széltől, meleg kerékpáros sapkát kell viselnie. Más anyagból készülnek, mint a nyári kerékpáros sapkák, így jó védelmet nyújtanak a hideg és a szél ellen. Ha speciális téli sapkákat keres, kattintson ide.

Ezek a praktikus tippek segítik a megfelelő sapka kiválasztásában. Ha további kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Örömmel segítünk.

Kerékpáros sapkák széles választékát kínáljuk, amelyek tökéletesen illeszkednek a sisak alá. Ezek elérhetőek minden méretben, színben, csapat logóval, anyagból és áron, az ismert márkáktól, mint a ROSE, assos, castelli, Mavic, Buff, Löffler, GORE WEAR. A kerékpáros sapkákhoz!