• Rendezés:
  • További szűrők less filters

3 Keresési eredmények

Fejkendő – Védelem a meleg napokon is

A fejkendő viselése remek módja az UV sugárzás elleni védelemnek. Emellett kellemesen szárazon és hűsen tartja a fejet a nedvszívó anyagoknak köszönhetően. Tökéletes a nyári kerékpáros túrákhoz.

Fejkendők széles választékát kínáljuk, melyek kifejezetten kerékpározáshoz alkalmasak. Nálunk talál fejkendőket mindenféle színben olyan neves márkáktól, mint a Löffler, GORE WEAR, GripGrab, castelli és SHIMANO.

Milyen is a fejkendő?

A fejkendő az egyik legnépszerűbb fejfedő sportoláshoz. Egy sapkával ellentétben, a fejkendő egy olyan kendő, melynek a két végét egy csomóval köti össze. Ezáltal könnyedén beállíthatja a megfelelő méretet – a nagyfokú kényelemért edzés és kerékpáros túrák során. A fejkendők szellőző, elasztikus anyagból készülnek.

Fejkendők a sisak alá az UV védelemért

A legtöbb fejkendő olyan anyagból készül, mely véd az UV sugárzástól. Ezáltal hatékony védelmet nyújtanak a fejnek az erős napsütéstől és a káros UV sugaraktól. Ez különösen nyáron fontos. Ezért jó, ha van egy fejkendője, amikor nyáron kerékpározik.

Szárazon tartás a technikai anyagoknak köszönhetően

Mint egy fejpánt vagy sapka, a fejkendő is lélegző anyagból készül, mely gyorsan elvezeti a nedvességet a külső rétegbe. Ez teszi lehetővé a bőr hűtését és kellemes száraz érzetet nyújt a bőrön. Valamint meggátolja, hogy az izzadság végigcsorogjon az arcán. Ideális forró napokon!

A tökéletes védelem a napsugaraktól és az izzadság és hő elvezetése érdekében a meleg napokon, a fejkendő tökéletes választás az alapfelszerelés részeként. A ROSE Bikes-nál praktikus fejkendőket talál minden méretben és színben.

Fejkendők széles választékát kínáljuk, melyek kifejezetten kerékpározáshoz alkalmasak. Olyan neves márkák fejkendőit kínáljuk, mint a Löffler, GORE WEAR, GripGrab, castelli és SHIMANO.