• Rendezés:
  • További szűrők less filters

9 Keresési eredmények

Fejpántok - a kötelező kiegészítő télen és nyáron

A klasszikus frottír fejpántok felett eljárt az idő - manapság a fejpántokat csúcsminőségű anyagokból készítik, hogy a legjobb teljesítményt nyújthassa sportolás közben. A fejpánt nem csak egy szép kiegészítő, hanem egy fontos sportfelszerelés, ami felitatja a nedvességet nyáron és melegen tart télen.

Női és férfi fejpántok széles választékát kínáljuk nyárra és télre egyaránt, olyan neves márkáktól, mint a BUFF, P.A.C., CRAFT, Löffler, GORE WEAR és sok más. Vásárolja meg most fejpántját a következő túrához!

Nyári fejpántok

A kimondottan meleg napokra néhány gyártó speciális fejpántot fejlesztett ki, speciális dizájnnal és olyan anyagokból, melyek tökéletesek a nyári időjárásban.

A nyári fejpántok fő funkciója az optimális nedvességelvezetés és a magas fogú szellőzés. A cél az, hogy megakadályozza az izzadság szembe jutását. A fejpántok gyakran vékonyak, és nem takarják a fület, a nedvesség felitatás érdekében, és megakadályozzák a túlmelegedést a sapkákkal vagy frottír fejpántokkal ellentétben.

A könnyű hálós fejpántok elvezetik a nedvességet, miközben extrém könnyűek és vékonyak, ezért jó választás a nyárra.

Némely gyártó olyan fejpántot is kínál, melyek védelmet nyújtanak a káros UV sugarak ellen a szoros szövésnek köszönhetően.

Miért viseljen fejpántot nyáron:

Nedvességelvezetés

Szellőzés

UV védelem

Nem folyik az izzadság az arcába

Téli fejpántok

Azok, akik nem tudnak lemondani a sportról télen, mindenképp viseljenek fejpántot. Mivel a testhő nagy része a fejen távozik, fontos megvédeni ezt az érzékeny részt a hideg napokon. A széles fejpántokat úgy tervezték, hogy melegen tartsák a fejet és a füleket.

A sapkával ellentétben a fejpánt nem takarja el a fejet, csak egy részét. Ezt sok kerékpáros kényelmesnek tartja.

A téli fejpántok gyártói meleg anyagokat használnak, hogy megvédjék a fület és a homlokot a hidegtől és a széltől. Ezért számos gyártó jól szellőző és szigetelő anyagot használnak, mint a fleece. A még jobb védelem érdekében némely fejpánt GORE WINDSTOPPER membránt is tartalmaz, mely szélálló, miközben elvezeti a nedvességet.

A szürkületi és sötétben való kerékpározáshoz ún. hi-vis (vagyis fényvisszaverő) fejpántok ajánlottak, melyek jó láthatóságot biztosítanak a közúton, a jól látható neon színeknek és fényvisszaverő elemeknek köszönhetően.

Miért viseljen fejpántot télen:

Melegen tart

Védelem a szél ellen

Védelem a hideg ellen

Szellőzés

Jó láthatóság (ha hi-vis fejpántot visel)

Ezek a tippek segítenek Önnek megtalálni a megfelelő fejpántot. Ha kérdése adódna, kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel, akik szívesen segítenek.

Nyári és téli fejpántok széles választékát kínáljuk nőknek és férfiaknak, mindenféle színben és árkategóriában, olyan neves márkáktól, mint a BUFF, P.A.C., CRAFT, Löffler, GORE WEAR és sok más. Vásárolja meg most fejpántját a következő túrához a ROSE Bikes-nál!