Beanie-k és téli sapkák

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

18 Keresési eredmények

Beanie-k és sapkák télre

A téli kerékpározáshoz megfelelő sapkára van szüksége. Ez az egyetlen módja, hogy megóvja fejét a hidegtől. A sapkaválaszték óriási. Hogy biztosan a megfelelőt válassza, van néhány tippünk az Ön számára.

A webshopunkban számtalan sapkát és beanie-t talál mindenféle színben, méretben, dizájnban, olyan neves márkáktól, mint BUFF, P.A.C. és Jack Wolfskin nőknek, férfiaknak és gyermekeknek.

Sapka vs. Beanie - Mi a különbség?

Vannak klasszikus sapkák pompommal és az úgynevezett beanie-k. A „beanie“ elnevezés a köznyelvben használatos „bean“ szóból ered, ami fejet jelent. Mivel a beanie-k klasszikus dizájnnal rendelkeznek, tökéletesek mindennapos viseletnek és szabadidős tevékenységhez. Kattintson ide a speciális téli sapkákhoz sisak alá.

Gyapjú, fleece... - Melyik anyagot szeretné?

Ha sapkát vásárol, minden a felhasznált anyagon múlik. Ha egy olyan téli sapkát keres, ami a fejét melegen tartja a mindennapokban, olyan kötött sapkát kell választania, mely a következő meleg anyagok egyikéből készül: fleece, polyacryl vagy merino gyapjú - opcionálisan fleece béléssel. A sportos túrákhoz meg kell bizonyosodnia, hogy az anyagok légáteresztőek. Ezért néhány gyártó funkcionális szintetikus anyagokat alkalmaz, melyek elvezetik a nedvességet és jobb hőszabályozást biztosítanak.

Szél- és vízálló sapkák és beanie-k

Némely téli sapka egy integrált membrán réteggel rendelkezik a puha belső és a külső réteg közt. Ez a műanyag réteg kis perforációkkal megakadályozza, hogy az eső áthatoljon az anyagon. De a perforációk elég nagyok ahhoz, hogy az izzadás közben keletkező gőzt a külső rétegre vezesse. Ezáltal a sapka nem csak egy meleg kiegészítő, hanem hatékony védelmet nyújt az eső és szél ellen is.

A megfelelő fejfedő megóv a hidegtől és divatos kiegészítője öltözékének. Vásároljon kötött vagy funkcionális sapkát a ROSE Bikes-nál!

A webshopunkban számtalan sapkát és beanie-t talál mindenféle színben, méretben, dizájnban, olyan neves márkáktól, mint BUFF, P.A.C. és Jack Wolfskin nőknek, férfiaknak és gyermekeknek.