• Rendezés:
  • További szűrők less filters

10 Keresési eredmények

Baseball sapkák sportoláshoz és szabadidős tevékenységekhez

Tökéletes választás nyári napokon: stílusos sapkák minden viselethez, és védelem a nap ellen. Ez az ismertető megmutatja, mire jók még a sapkák.

A webshopunkban talál sapkákat sportoláshoz és szabadidős tevékenységekhez egyaránt, minden méretben és színben, olyan neves márkáktól, mint a FOX, ROSE, sailfish és még sok más. Fedezze fel kínálatunkat!

Milyen a megfelelő sapka számomra?

A sapkaválaszték óriási. Első ránézésre nem lát különbséget - de a megjelenés megtévesztő lehet. Különböző dizájnok, szabások, csatok és anyagok széles választéka érhető el. Szóval itt egy vásárlói ismertető a sapkákhoz:

Sapkák különböző típusai:

Baseball sapka: A baseball sapka általában egy sapka íves silttel.

Snapback sapka: A snapback sapkákat hátul egy műanyag csattal méretre lehet állítani és lapos ellenzővel rendelkezik.

Fitted sapka A snapback sapkákkal ellentétben, a fitted sapkákat nem lehet állítani, nincs rögzítője vagy méretet állító rendszere a hátsó részen. Ezért a helyes méretet kell választania a jó illeszkedés érdekében.

Anyagok

Akár baseball, snapback vagy fitted sapka - sokféle anyagból készülhetnek. Számos sapka olyan anyagokból készült, aminek magas a pamuttartalma. A pamut viszonylag jó nedvszívó képességű, de nem nagyon szellőzőképes, ezért a sport sapkákat funkcionális anyagokból készítik, mint pl. a poliészter. Ezek az anyagok gyorsan elvezetik a nedvességet és a hőt a külső rétegekbe, így száraz és hűvös érzetet kelt a bőrön.

Másik fontos szempont a szabás. A legtöbb sapkát 3 háromszög alakú darabból varrják össze, a sapka tetejétől kezdve. Vannak 5 darabból álló sapkák is.

Pántok

A snapback sapkák egy műanyag pánttal rendelkezik a hátsó részen, egyes sapkák állítható pánt nélkül kaphatók, de ezeken kívül is van számos más típusú pánt. Egyes modellek elasztikus betéttel rendelkeznek, ezáltal könnyebben állítható a méretük. Más modellek szélességét tépőzárral vagy csúsztatható oldalpánttal lehet állítani.

Szellőzés

Hatalmas különbség van a sapkák közt szellőzés szempontjából. A kis nyílásoktól a nagy hálós betétekig, számos szellőzési lehetőség közül választhat. Ha sportoláshoz keres sapkát, meg kell győződnie róla, hogy az jól szellőző hálós hátsó résszel vagy elegendő szellőzőnyílással rendelkezik.

Akár nap elleni védelemként vagy stílusos kiegészítőként viseli a mindennapokban - a sapkák népszerűvé váltak. A webshopunkban talál sapkákat sportoláshoz és szabadidős tevékenységekhez egyaránt, minden méretben és színben, olyan neves márkáktól, mint a FOX, ROSE, sailfish és még sok más. Fedezze fel kínálatunkat!