• Rendezés:
  • További szűrők less filters

19 Keresési eredmények

Biztonsági / fényvisszaverő mellények kerékpárosoknak

Az egyik alapvető felszerelés, amit az autókban tartani kell, a kerékpárosok és a futók körében is egyre népszerűbb. Az élénk színű anyagból készült, nagy fényvisszaverő nyomatokkal ellátott biztonsági mellény nagyobb láthatóságot és biztonságot biztosít az úton. Vevői útmutatónkban megmutatjuk, mit érdemes figyelni egy új biztonsági mellény megvásárlásakor.

A híres márkák, mint például a ROSE és a b-lite, nők, férfiak és gyerekek számára kínál fényvisszaverő kerékpáros mellényeit minden szokásos méretben. Vásároljon most láthatósági mellényt!


Miért kell a kerékpárosoknak fényvisszaverő ruhát viselnie, sötétedés után az országúton

A kerékpárosok, akik télen is tekernek, gyakran haladnak közúton, rossz fényviszonyok közt és sötétben, nem feltétlenül észlelhetők mások számára az úton. A biztonság növelése érdekében a fényvisszaverő ruházatot érdemes világos fluo színben választani, hogy időben megláthassák Önt.

A nagy láthatóságú kerékpáros dzsekik, kerékpáros kesztyűk és egyéb kiegészítők mellett a fényvisszaverő biztonsági mellények széles választékát kínáljuk élénk színekben, mint a neon sárga melyek nagy fényvisszaverő nyomatokkal is rendelkeznek. Ezek segítenek kiemelni Önt a sötétben, és ezzel növelik a biztonságot kerékpározás közben.


Olvassa el, mire figyeljen, amikor kerékpáros fényvisszaverő mellényt vásárol.

  • Anyag: A biztonsági mellényt erős poliészter vagy poliamid anyagból kell készíteni. Ezáltal a mellény rendkívül tartós, vízlepergető és szennyeződéstaszító lesz, így egyszerűen eltávolíthatja a szennyeződéseket. A könnyű hálós szövet kiváló légáteresztő képességet biztosít, és kényelmes viseletet biztosít a meleg napokon.
  • 360 ° -os fényvisszaverő elemek: Annak érdekében, hogy az autóvezetők, a kerékpárosok és a gyalogosok jól láthassák Önt, ajánlott olyan biztonsági mellényeket használni, amelyek garantálják a 360 ° -os láthatóságot a kerékpáron. Győződjön meg róla, hogy a fényvisszaverő részek nem csak elölről és hátulról, hanem oldalról is láthatóak. Így tökéletesen látható lesz, bárhová is megy - függetlenül attól, hogy a kerékpározik, kocog vagy sétál.
  • Lezárás: Klasszikus biztonsági mellények mellett könnyű háromszög mellényeket is kínálunk. A modelltől függően a biztonsági mellény elülső cipzárral vagy az oldalsó csatokkal van ellátva a könnyű felvételért és az egyéni méretbeállításhoz.


Ezekkel a gyakorlati tanácsokkal könnyű lesz megtalálnia a megfelelő biztonsági mellényt a következő kerékpáros túrájához. Ha részletesebb tanácsokra van szüksége a fényvisszaverő kerékpáros mellényekről, kérjük, lépjen kapcsolatba szakértőinkkel.

A híres márkák, mint például a ROSE és a b-lite, nők, férfiak és gyerekek számára kínál fényvisszaverő kerékpáros mellényeit minden szokásos méretben. Vásároljon most láthatósági mellényt!