• Rendezés:
 • További szűrők less filters

1 Keresési eredmények

Láthatósági kerékpáros dzsekik - látni és látszani

A megfelelő kiegészítők mellett, mint például a láthatósági cipők, karmelegítők, lábmelegítők és nadrágok, minden kerékpárosnak, aki gyakran gyenge fényben és sötétben teker, szüksége van láthatóság kabátra. A rikító színeknek és a nagy fényvisszaverő elemeknek köszönhetően kiemelkedik a tömegből, hogy mások jobban láthassák Önt az úton. A biztonság növelése érdekében!

Kiváló minőségű kerékpáros dzsekiket kínálunk országúti kerékpárosok számára, minden szokásos méretben nők és férfiak számára, az ismert márkáktól, mint például az ENDURA, VAUDE, ROSE és MAVIC. Vásárolj most a ROSE Bikes-nál!


Miért kell jól látható kerékpáros kabátot viselni

Valószínűleg már megtapasztalta, milyen nehéz észrevenni a gyalogosokat sötétben. Ezért láthatósági kerékpáros dzsekik széles választékát kínáljuk a biztonság javítása érdekében az utakon. Ezek a dzsekik a színek és a fényvisszaverő részletek tekintetében kiemelkednek. Úgy tervezték, hogy kitűnjenek a sötétből, hogy az autóvezetők, a kerékpárosok és a gyalogosok hamarabb meglássák Önt.

Az Ön biztonsága szempontjából fontos tényező a kabát színe. A fényes neon sárga vagy más fluoreszkáló színek tökéletesen láthatóak a gyenge fényviszonyok között is. További fényvisszaverő elemek világítanak, amikor a fényszórók rájuk világítanak. A magas láthatóságú ruházat viselése biztonságosabbá teszi a kerékpározást, különösen az év sötét hónapjaiban.

Röviden:
 • A sötét ruhákat nehéz észrevenni rossz látási viszonyok között és sötétben.
 • A láthatósági ruházatok növelik a láthatóságát a közúti forgalomban.
 • A neon színek tisztán kitűnnek a sötét háttérből.
 • A nagy fényvisszaverő elemek fénylenek, ha rávilágít a fényszóró.


Láthatósági Hardshell kerékpáros dzsekik membránnal

Annak érdekében, hogy biztosan ne maradjon otthon az esős és / vagy viharos napokon, sok technikai kabát (más néven hardshell kabát) rendelkezik beépített membránnal. A GORE-TEX-ről, a GORE WINDSTOPPER-ről, a SYMPATEX-ről, a TEXAPORE-ról vagy a CEPLEX-ről már biztosan hallott. Ezek olyan időjárásálló műanyag rétegek, amelyek a ruhadarab többi rétegéhez vannak ragasztva. Az anyag belsejében lévő mikro pórusoknak köszönhetően a membrán megakadályozza az esőcseppek behatolását, miközben lehetővé teszi az izzadtság pára formájában való távozását. Ez még légáteresztőbbé teszi a membránokat.

A háromrétegű laminátumok időjárásálló membránt alkotnak, amely a külső szövet és a bélés között helyezkedik el. A kétrétegű anyag egy membránból áll, amely a külső szövet belső részéhez van laminálva, és ahol szükséges, egy laza hálós bélés található. Ráadásul vannak 2,5 rétegű anyagok is, amelyek nem tartalmaznak bélést, hanem csak vékony védőréteggel rendelkeznek. Önnek kell eldöntenie, hogy hány rétegre van szüksége.

Röviden:
 • Az időjárásálló membránok megvédik Önt a széltől és az esőtől.
 • A mikroszkópikusan kis perforációk megakadályozzák a víz behatolását a ruházatba.
 • Ezek azonban lehetővé teszik a vízgőz eltávozását
 • Kétrétegű anyag = külső szövet + membrán (szükség esetén laza bélés)
 • 2,5 rétegű anyag = külső szövet + membrán + vékony védőréteg


Szélálló vagy mérsékelten szélálló? Melyik hi-viz kabát megfelelő nekem ?

Egyik membrán sem hasonlít a másikhoz - alapvetően megkülönböztetünk szélálló, mérsékelten szélálló, vízálló és vízhatlan membránokat. Egy szélvédő membrán a széldzseki kabátjában elsősorban a menetszél hűtő hatásának csökkentését szolgálja. Ez azt jelenti, hogy a levegő hőmérséklete hidegebbnek érződik a szél növekedésekor - például: -5 ° C hőmérsékletet mérsékelt szélsebesség esetén akár -18 ° C-osnak is érezhetjük. Ezért válasszon olyan membránt, amely megakadályozza a szél behatolását a széldzseki belsejébe. A szélálló membránok megvédik a huzattól és csökkentik a kihűlés kockázatát. Néhány népszerű szélálló membrán például a GORE WINDSTOPPER a GORE WEAR és a VAUDE WINDPROOF membránok. A mérsékelten szélálló membránnal rendelkező kerékpáros dzsekik nem tudják teljesen megakadályozni a szél behatolását, de könnyű védelmet nyújtanak a hideg levegővel szemben. Ezáltal tökéletesen alkalmasak a szélt nélküli, vagy enyhén szellős napokra.

Röviden:
 • A szélálló membránok csökkentik a menetszél hatását.
 • Menetszél = erős szélben a hőmérséklet hidegebbnek érződik
 • A szélálló membrán megakadályozza a szél behatolását.
 • Ezzel szemben a mérsékelten szélálló membránok csak mérsékelt védelmet nyújtanak a szél ellen.


Kerékpározzon minden időben - láthatósági kerékpáros dzsekik vízálló vagy vízhatlan membránnal

Esős napokon kerékpározva vagy pocsolyán keresztül hajtva vízálló vagy vízhatlan membránnal ellátott kerékpáros kabátot érdemes viselni. A DIN EN 343: 2010-05 európai szabvány (esővédő ruházat) szerint a szövetnek legalább 800 mm-es vízoszlopnak kell ellenállnia, hogy a „class 2 vízálló” besorolást megkapja. A „class 3 vízálló” szöveteknek 1300 mm-es vízoszlopnak kell ellenállniuk. Minden ez alatt a mágikus határ alatt teljesítő szövet vízlepergető, ami azt jelenti, hogy az anyag rövid idő után átengedi a vizet. Ezért azt ajánljuk, hogy magas vízálló minősítésű esőkabátot válasszon a nagyon erős esőzésben. A GORE-TEX, GORE WEAR, VAUDE CEPLEX és VAUDE SYMPATEX néhány népszerű vízálló membrán a kerékpáros ruházatoknál.

Röviden:
 • A vízhatlan membránok csak ellenállnak a felverődő víznek és a könnyű esőnek
 • A vízálló membránok még ellenállnak a nagyobb esőnek is


Melyik minősítésnek feleljen meg a ruhám vízálló membránja?

Nincs általános válasz erre a kérdésre. Ha például egy hátizsákot szeretne viselni, vagy erős szélben szeretne tekerni, érdemes magasabb vízoszlopot választani. Ez azért van, mert az erős szél és a hátizsák növeli a víznyomást a szöveten. Az is fontos, hogy a vízálló membránnal ellátott ruhák vízálló varrásokkal és cipzárral rendelkeznek. Ezeket általában úgy hegesztik, hogy a víz ne tudjon átjutni rajtuk. Természetesen erősen ajánlott egy magasabb minősítésű membránt használni a nagyobb esőzések idején - itt a különböző gyártóknál egymáshoz viszonyítva egészen 30 000 mm értékű eltérés is lehet. Ha nem biztos benne, hogy mire van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk. Örömmel segítünk megtalálni a kerékpáros kabátot az Ön méretében és árkategóriájában.

Röviden:
 • A vízoszlop a víz mennyiségét jelöli, amelynek egy szövet ellenáll
 • A kerékpárosoknak magas vízoszlopot kell választania


Láthatósági Softshell dzsekik

A könnyű softshell anyagból készült dzsekik egyre népszerűbbek. A softshell-szövet különösen rugalmas és nagy nyújtási tartalommal rendelkezik. Ezért a softshell kabátok nagy mozgási szabadságot biztosítanak a kerékpározáshoz és a mindennapi élethez egyaránt. Az anyag kényelmes a bőrön, lélegző, vízlepergető és szélálló. Csak a nagy esőnek nem áll ellen.

A High-Vis softshell dzsekik tökéletesek az évszakok között, mivel magas kényelmet és könnyű védelmet nyújtanak a hidegtől és a széltől. Az élénk színeknek és a nagy fényvisszaverő elemeknek köszönhetően magas szintű biztonságot nyújtanak a túrákon.

Röviden:
 • A Softshell dzsekik nagyon rugalmasak
 • Nagy mozgásszabadság
 • Légáteresztő
 • Vízálló
 • Szélálló
 • Komfort


Funkciók melyek érdekesek lehetnek az Ön számára

 • Kapucni: Ha kerékpáros sisakot visel vízálló sisakvédővel kombinálva, akkor nincs szüksége kapucnira . A kapucnikat főként a mindennapi használatra tervezett kabátokhoz használják.
 • LED vagy biztonsági lámpa: Egyes gyártók LED-es lámpákkal látják el kabátjukat a láthatóság növelése érdekében. Így mások is hamarabb látják Önt az úton.
 • Drop tail: Kerékpáros helyzetben a hagyományos dzsekik hajlamosak felemelkedni és így szabadon hagyják az érzékeny testrészeket. A speciális kerékpáros dzsekik azonban hosszabb hátsó résszel rendelkeznek, hogy extra lefedettséget és védelmet biztosítsanak a hideg, a szél és az eső ellen kerékpározás közben.
 • Zsebek: A legtöbb dzseki beépített zsebbel rendelkezik, hogy el tudja rakni energia szeletét, kulcsait, okostelefonját, MP3 lejátszóját stb. A hagyományos kerékpáros dzsekik három rekeszes hátsó zsebbel rendelkeznek, és egy további cipzáras zsebet biztosítanak az értéktárgyak számára, és így helyet biztosítanak mindennek, amire szüksége lehet a túrákon. A vízhatlan kabátok vízálló cipzárral vannak ellátva, hogy a nedvesség ne kerüljön a ruhába.
 • Raglan ujjak: Az előformázott ujjak speciálisan a kerékpár lovaglási pozíciójához lettek igazítva. Ezért az ujjak nem csúsznak fel könnyedén, és nem húzzák össze a vállakat.


Ezekkel a gyakorlati tippekkel könnyen meg tudja találni a megfelelő kerékpáros kabátot a következő túrájához. Ha nem biztos benne, hogy melyik esőkabát megfelelő az Ön számára, vagy ha további tanácsokra van szüksége, szakértő tanácsadóink szívesen segítenek. Csak keressen fel minket!

Kiváló minőségű hi-vis kerékpáros kabátokat kínálunk minden általános méretben és minden árkategóriában, nőknek és férfiaknak.országúti, hegyi és túra kerékpárosoknak egyaránt. Vásároljon hi-vis kabátokat a láthatósága érdekében a ROSE Bikes-nál!