Kerékpáros zoknik

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

155 Keresési eredmények

Kerékpáros zoknik

Zoknik országúti, hegyi és túra kerékpározáshoz


A kerékpár-specifikus zokni a kerékpáros felszerelés fontos részét képezi. Mindegy, hogy egy nyugodt esti tekerést, kerékpáros túrát tervez, vagy nagy teljesítményű felszerelésre van szüksége a versenyzéshez - a jó minőségű zokni a kerékpárosok számára kötelező. Hogy megtalálja a megfelelő kerékpáros zoknit, nálunk zoknik széles választékát találja különböző stílusokban és formatervezésben, mintákban, különböző árkategóriákban. Vásárlási útmutatóunk segít kiválasztani a megfelelő kerékpáros zoknit.

Az alacsony és magasszárú kerékpáros zoknik széles választékát kínáljuk minden kerékpáros számára. A klasszikus, sokoldalú technikai zoknik mellett kompressziós zoknit és vízálló zoknikat is kínálunk minden szokásos méretben és kialakításban. Fedezze fel a női és férfi zoknikat a népszerű márkáktól, mint az ENDURA, FALKE, Cep, SealSkinz, ROSE, assos, Castelli, GORE WEAR, GripGrab, DeFeet stb. Klasszikus színekben is kapható, mint a fekete-fehér, valamint a szezon divatos színeiben.


Lélegző zoknik

Különböző követelmények vannak a kerékpáros zoknik, futó zoknik és túra zoknik esetében. Mivel a kerékpáros cipő belsejében különböző potenciális nyomásterületek vannak, mint pl. egy futócipőben, a kerékpáros cipők szintén különböző követelményeket támasztanak a kerékpáros zokni anyaga és kialakítása tekintetében. A kerékpáros zokniknak nem csak légáteresztőnek kell lenniük, hanem a pedálon és a sarok területén is vékony kerékpáros-specifikus párnázást kell biztosítaniuk. A hideg napokon történő kerékpártúráknál vastagabb kerékpáros zoknira van szükség, amelyek hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, hogy a lábukat védjék a hideg ellen. Így egy jó minőségű kerékpáros zokni megvásárlása növelheti az élményt a következő kerékpáros túra során. Itt vagy, you'll find various types of socks for road cycling, mountain biking and touring.


Kompressziós zoknik kerékpárosoknak

A kompressziós zokni nagyon népszerű a futók körében, de a kerékpárosok körében is egyre népszerűbb. A hosszú poliamid harisnyák a vádli tetejéig érnek, és állandó szorító hatást fejtenek ki korlátozott rugalmasságú anyagok felhasználásának köszönhetően. Sok sportoló élvezi a kompresszió a pozitív hatásait az izmokra és a keringésre a sportban és a mindennapi életben is. Ezért alkalmazzák a kompressziós zoknit regenerációra vagy a nehéz és fájó lábak megelőzésére. Akár hosszú repülős útra, akár hosszú autós túrára, akár mindennapi életre - a kompressziós zoknik egyre népszerűbbek. Ha szeretné érezni a kompressziós hatást, nézze meg itt vagy for cycling socks with compression.


Vízálló zokni az esős napokra

Ha az esőben szeretne kerékpározni vagy a pocsolyákon keresztül csobogni, a vízálló kerékpáros zokni jó választás lesz az Ön számára. Ezeket a vízálló zoknikat leggyakrabban hegyi kerékpározáshoz használják. Az integrált szél- és vízálló membránja megakadályozza a nedvesség behatolását az anyagon keresztül. Így nedves környezetben a szabadtéri tevékenységek során szárazon tartják a lábait. További jellemző, mint a szigetelés a száron biztosítja, hogy lábon lefolyó víz sem jut bele a vízálló zokniba. Mivel a legtöbb vízálló kerékpáros zoknit hideg napokon vagy télen használják, sok gyártó ellátta a zoknijait megfelelő szigetelőanyagokkal, mint a merinó gyapjú, hogy szárazon és melegen tartsa a lábát. Kattintson ide vagy a vízálló zoknikhoz.


A kerékpáros-specifikus zoknik kényelmesebbé teszik a tekerést. Ha nem biztos benne, hogy melyik kerékpáros zoknit kívánja használni az Ön által tervezett célra, kérjük, forduljon szakembereinkhez. Örömmel adunk tanácsot.

Az online boltunkban mindenféle használatra kínált kerékpáros zoknik hatalmas választékát találja. A klasszikus, sokoldalú technikai zoknik mellett kompressziós zoknikat és vízálló zoknikat is kínálunk minden szokásos méretben és hosszban. Fedezze fel a női és férfi zoknik széles választékát a népszerű márkáktól, mint az ENDURA, FALKE, Cep, SealSkinz, ROSE, assos, Castelli, GORE WEAR, GripGrab, DeFeet stb. Klasszikus színekben is kapható, mint a fekete-fehér, valamint a szezon divatos színeiben.