• Rendezés:
  • További szűrők less filters

4 Keresési eredmények

Kiegészítők sport napszemüvegekhez

lencsetörlők, optikai betétek, pót lencsék és sok más

Olyan kiegészítőket kínálunk, melyek tökéletesen illenek a sport napszemüvegéhez. A kínálatunkban megtalálhatók pótalkatrészek a RUDY PROJECT, ROSE, OAKLEY és egyéb márkáktól. Ha nem biztos benne, melyik kiegészítő a legjobb az Ön szemüvegéhez, bátran lépjen velünk kapcsolatba. A szakértőink szívesen segítenek!

Cserelencsék

Változó látási viszonyokban, vagy ha a lencséi már túl karcosak, érdemes lencsét cserélnie, amennyiben a szemüvege erre alkalmas. Néhány gyártó cserélhető lencsével gyártja a szemüvegeit, melyek így könnyen cserélhetőek. Így különböző lencsék közül választhat attól függően, hogy mennyire borús vagy napsütéses az időjárás. A kínálatunkban talál extra lencséket is különböző színekben, melyek a sport szemüvegéhez passzolnak.

Tisztító kiegészítők

Ha szereti a sport napszemüvegét, rendszeresen tisztítania és fényesítenie kell. A magas hőmérséklet és izzadság hamar kikezdi az anyagot – ez a megfelelő tisztító eszközökkel megelőzhető. A kínálatunkban talál spray-ket, tisztító szetteket és lencsetörlőket, melyek tökéletesen megfelelnek erre a feladatra. Vigyázzon a szemüvegére!

Optikai betétek

Egy optikai betét remek lehetőség szemüvegesek számára, hogy napszemüveget is használhassanak. A betét speciálisan lett kialakítva a szemüveghez és könnyedén ki és bepattintható. A könnyű fém keret elég helyet hagy a dioptriás lencséknek, így könnyedén felhelyezheti őket. Az optikai betétek általában +/- 2 dioptriáig megfelelőek; de maximum +/- 4 dioptria is lehetséges. Kérjük, konzultáljon optikusával a megfelelő lencséről.

Pótalkatrészek

Kínálatunkban megtalálhatók kiegészítők a napszemüvegéhez. Akár új orr- vagy fülpárnára van szüksége - a megfelelő pótalkatrészekkel ráncfelvarrást végezhet napszemüvegén. Nézzen körül és fedezze fel pótalkatrész kínálatunkat.

Vásároljon pótalkatrészeket a sport napszemüvegéhez olyan neves gyártóktól, mint az OAKLEY, ROSE, RUDY PROJECT és sok más!