Trekking és városi sisakok

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

66 Keresési eredmények

Trekking és városi kerékpáros sisakok

Tökéletes társa a szabadidős utazásokhoz és az ingázáshoz

A kerékpáros bukósisak már megszokott látványt nyújt a mindennapi életben – sokan használják a kerékpárt munkába, az iskolába vagy az egyetemre való bejárásra. Egyre több kerékpárosnak elsődleges szempont a biztonság a városi közlekedés során, és mindig sisakkal védik a fejüket. Ha Ön is a megfelelő trekking vagy ingázáshoz kialakított városi sisakot keres, akkor a legjobb helyen van. Nők, férfiak és gyermekek számára készült kerékpáros sisakok széles választékát kínálják minden szabványos méretben és színben, egyszerű, modern formatervezéssel, hogy biztonságban legyenek az utakon. Biztos talál egy elegáns sisakot, amely megfelel az üzleti ruháinak, valamint sportos sisakot a szabadidős túrákhoz és a kerékpáros szabadságokhoz. Természetesen termékeink közé tartoznak a népszerű márkák, mint az ALPINA, UVEX, ABUS és CASCO.

Hogyan illeszkedjen egy trekking vagy városi sisak?

A városon át haladó napi túrákhoz vagy alkalmi kerékpártúrákhoz hűséges társra van szüksége, amely gondoskodik a biztonságáról. A kerékpáros sisak kiválasztásakor a tökéletes illeszkedés rendkívül fontos. A sisaknak tökéletesen illeszkednie kell a fejéhez - anélkül, hogy lötyögne vagy nyomna. A pántoknak nem szabad kényelmetlenséget okoznia a fülén. A legtöbb kerékpáros bukósisak a fej hátsó részénél található beállító rendszerrel rendelkezik. Ezzel a rendszerrel egyedileg állíthatja be a sisak méretét annak érdekében, hogy tökéletesen illeszkedjen minden alkalommal, amikor viseli. A sisak súlya is szerepet játszik - minél könnyebb a sisakja, annál kevésbé fogja érezni viselés közben és így jobban élvezheti a túrát.

Mi a sisakméretem?

A kerékpáros sisakméret meghatározásához ismernie kell a fej kerületét centiméterben (cm). Helyezzen egy mérőszalagot a homlokára a szemöldök felett, és vezesse végig a fején, a lehető legegyenesebben. A mért kerület megegyezik a sisak méretével. A legtöbb kerékpáros sisak többféle méretű, illeszkedő rendszerrel rendelkezik.

A kerékpáros sisak szellőzése

A sisak megfelelő illeszkedése mellett a megfelelő szellőztetés is létfontosságú. Különösen nyáron, amikor a hőmérséklet jelentősen megemelkedhet a sisak alatt. Ezért sok kerékpáros sisak számos szellőzővel és integrált szellőzőcsatornával rendelkezik, amelyek biztosítják a fej állandó szellőzését. Az elülső szellőzőnyílásban van egy háló, ami megakadályozza a rovarok bejutását a sisakba. A puha és lélegző belső párnák, ideálisan eltávolíthatók és moshatók, és gyorsan felszívják a felesleges nedvességet. Ez meleg napokon is szárazon tartja a fejét.

Extra világítás túrákon a sötétben is

Ha gyakran kerékpározik szürkületben vagy éjszaka, javasoljuk, hogy olyan kerékpáros sisakot válasszon, amelyik rendelkezik beépített LED-es hátsó lámpával. A LED-es fény a többi úthasználó számára láthatóbbá teszi. A sisakon lévő fényvisszaverő elemek vagy a szembeötlő színek is növelhetik biztonságát.

Mikor kell lecserélnem a sisakot?

A bukás súlyosan károsíthatja kerékpáros sisakját. Nem minden sérülés látható kívülről. A repedések az anyagban és a hab belsejében megakadályozzák, hogy a sisak annyi energiát nyeljen el, mint eddig – így a biztonság már nem garantált. Ezért kell minden esés után lecserélni sisakját. Még akkor is, ha a nem történt baleset, akkor is szükség van a sisak rendszeres időközönkénti cseréjére. Az UV sugarak, a nedvesség és egyéb külső hatások bizonyos idő elteltével eltávolítják a sisakban lévő ragasztót, vagy elhasználják a sisak anyagát. Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen vásároljon új sisakot.


Akár funkcionális sport sisakok, akár sisakok a napi ingázáshoz – nálunk biztosan megtalálja a megfelelő kerékpáros sisakot a tervezett felhasználáshoz. Női, férfi és gyermek kerékpáros bukósisakok széles skáláját kínáljuk minden standard méretben, árkategóriában és színben, klasszikus, elegáns formatervezéssel, a biztonságos városi közlekedés érdekében. Természetesen a mi kínálatunk is tartalmazza az olyan híres márkákat, mint az ALPINA, UVEX, ABUS és CASCO.