Országúti sisakok

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

38 Keresési eredmények

Országúti sisakok

Kerékpáros sisakok a sebesség szerelmeseinek


Ha nagy sebességgel ütodik az aszfaltnak, akkor szüksége van egy sisakra, amelyben megbízhat. Kiváló minoség, alacsony súly és optimális illeszkedés - itt megtalálja az ideális sisakot a következo kerékpáros túrára. Böngésszen termékkínálatunkban, amelyben megtalálja noi és férfi sisakok széles választékát minden árkategóriában - az olcsó országúti sisakoktól kezdve kezdoknek a professzionális kollekciókig, biztosan megtalálja, amit keres.

A kerékpáros sisakok klasszikus színekben kaphatóak, mint matt fekete / fekete, piros, fehér vagy divatos mintákkal egyaránt. Népszeru gyártók például a GIRO, a BELL, a MAVIC, az UVEX, a MET, az ALPINA, a KASK, a POC és a RUDY PROJECT. Ezek a márkák kínálnak sisakokat minden árkategóriában.

Hogyan válasszam ki a legjobb országúti sisakot?

A tökéletes kerékpáros sisak nemcsak biztonságos. A jó szellozés a sisakhéjban kialakított nagy szellozonyílásoknak vagy szellozocsatornáknak köszönhetoen segít megelozni a túlmelegedést a versenyeken. Ezenkívül az országúti kerékpáros sisaknak olyan könnyunek kell lennie, amennyire csak lehetséges, és kényelmesen kell illeszkednie becsípodés nélkül, így hosszú távú utazások esetén sem fogja kellemetlennek találni. Néhány kerékpáros bukósisak a MIPS rendszerrel rendelkezik, amelyrol azt állítják, hogy baleset esetén csökkenti az agyon fellépo forgási eroket.

Országúti kerékpáros sisakok - pehelysúlyú kerékpáros bukósisakok

Országúti kerékpározáskor néha minden gramm számít. A legkönnyebb kerékpár, a legkönnyebb ruhák, a legkönnyebb alkatrészek – mindezt a jobb eredmény érdekében. Természetesen a kerékpáros sisaknak illeszkednie kell ehhez a koncepcióhoz. Sok kerékpáros sisak az igazi pehelysúlyú, amelynek súlya mindössze 200 vagy 300 gramm (modelltol és mérettol függoen). Ezért a kerékpáros sisakok különösen kényelmesek a hosszú távok esetén is anélkül, hogy veszélyeztetnék a biztonságot.

A legjobb szellozés az úton

Ha a megfelelo verseny sisakot keresi, ajánlatos figyelni a sisak beépített szellozorendszereire. A héj belsejében lévo szellozok huteni fogják a fejét, az integrált szellozocsatornák pedig jó szellozést biztosítanak a megterhelo szakaszokon. Néhány kerékpáros sisak rendelkezik rovarhálóval az elülso nyílásokba építve, hogy távol tartsa a méheket, a legyeket és más rovarokat. A ragyogó ötlet, hogy megvédje magát a nemkívánatos állatoktól.

Lencsével vagy anélkül?

Az országúti sisakon lévo lencse megvédheti Önt a rovaroktól, a szennyezodésektol, a napsütésektol, de a széltol, az esotol és a hótól is. Az integrált orrkivágásnak köszönhetoen a szemüveglencse nem fog könnyen bepárásodni. Tökéletes az országúti kerékpáros túrákhoz.

Melyik méretre van szükségem?

A tökéletes kerékpáros sisaknak kényelmesen kell illeszkednie a fejhez - nem szabad lötyögnie, csúszni, vagy nyomnia a fejét. A sisakméret meghatározásához méroszalagra van szüksége. Helyezze a homlokára a szemöldök fölött, és futtassa végig a fején, miközben a leheto legegyenesebben tartja. A mért kerület centiméter (cm) megfelel a sisak méretének. Ha országúti sisakot próbál, gyozodjön meg róla, hogy a pántok szorosan illeszkednek, mégis korlátozás nélkülinek és kényelmesnek érzi a fülén. Ezért termékkínálatunk kerékpáros bukósisakok széles választékát biztosítja minden méretben.

Mikor kell cserélnem a sisakomat?

A bukás súlyosan károsíthatja kerékpáros sisakját. Nem minden sérülés látható kívülrol. A repedések az anyagban és a hab belsejében megakadályozzák, hogy a sisak annyi energiát nyeljen el, mint eddig – így a biztonság már nem garantált. Ezért kell minden esés után lecserélni a országúti sisakját. Még akkor is, ha a nem történt baleset, akkor is szükség van a sisak rendszeres idoközönkénti cseréjére. Az UV sugarak, a nedvesség és egyéb külso hatások bizonyos ido elteltével eltávolítják a sisakban lévo ragasztót, vagy elhasználják a sisak anyagát. Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen vásároljon új sisakot.

MIPS - Technika a forgató erok ellen

Néhány országúti sisak a kínálatunkban az úgynevezett "MIPS" rendszerrel van ellátva - ami a "Multi-Directional Impact Protection System" rövidítése. Ez egy sík-csúszka rendszert jelent a sisak belsejében. Úgy tervezték, hogy a sisak belsejében forogjon annak érdekében, hogy minimálisra csökkenjen az oldalirányú ütközések során fellépo forgási ero
Az ezzel a technológiával rendelkezo országúti sisakok meg vannak jelölve.


Akár most kezdett el országúti kerékpárral foglalkozni, akár már profi - a ROSE Bikes online boltban megtalálja a megfelelo országúti sisakmodellt a maximális biztonság érdekében, kis súllyal és magas kényelemmel. Böngésszen kínálatunkban az aerodinamikus sisakok között nok és férfiak számára minden árkategóriában, az alacsony árú induló modellektol a csúcsminoségu profi sisakokig - biztosan megtalálja a megfelelo sisakot az Ön számára. A kerékpáros sisakok klasszikus kivitelben és matt fekete / fekete, vörös, fehér színben vagy divatos mintákkal is kaphatók. A legismertebb márkák, mint GIRO, BELL, MAVIC, UVEX, MET, ALPINA, KASK, POC és RUDY PROJECT sisakok széles választékát kínáljuk.