Kerékpáros sisak tartozékok

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

29 Keresési eredmények

Kerékpáros sisak tartozékok és pótalkatrészek

Cserepárnák, sisak védők, sisaklámpák és még sok más

A kerékpáros sisakot gondosan kell kezelnie, hogy a lehető leghosszabb ideig használható legyen. Az elhasználódott párnák nem indokolják, hogy ne használja többé a kedvenc sisakját. Ehelyett vissza tudja hozni az eredeti állapotába néhány cserealkatrész használatával, hogy továbbra is élvezhesse a túrákat. Termékpalettánk magában foglalja a híres gyártóktól származó FOX, uvex, ABUS, POC, MET, MAVIC, ALPINA, BELL, iXS, RUDY PROJECT és CASCO sisakok kiegészítőit.

A sisak védők - az időjárás elleni védelem sisakjához

Azok, akik rossz időben is kerékpároznak, egyszerűen nem húzhatják fel a kapucnijukat a sisakra. Ezért számos gyártó, például a GORE, a VAUDE olyan sisak védőket készítenek, amelyek további időjárás-védelmet nyújtanak Önnek és sisakjának. A gyakran szél- és vízálló tulajdonságoknak köszönhetően az eső egyszerűen lepereg a felületükről. Elasztikus peremük lehetővé teszi a különböző sisakokon való viselésüket. A fényvisszaverő elemek és a szembeötlő színek segítenek javítani a biztonságot a közúti forgalomban.

Cserepárnák – tegye kényelmessé újra a sisakját

Rendszeres használat és a verejtékkel való érintkezés hatására a kerékpáros bukósisak belső párnázása elhasználódik. Az anyag törékennyé válik, a nedvesség elnyelő képessége megszűnik, és az antibakteriális tulajdonságok elhalványulnak. A gyártók, mint például a GIRO, uvex, ABUS ezért csere-párnákat is kínálnak. Ez remek módja annak, hogy felfrissítsék a sisak kényelmét és illeszkedését.

Cserélhető lámpák - közúti forgalomban a nagyobb láthatóság érdekében

Ha gyakran kerékpározik gyenge fényviszonyok mellett, alkonyatkor vagy éjszaka, akkor tudja, mennyire fontos a közúti forgalomban a jó láthatóság. Egyes kerékpáros sisakok ezért integrált LED-es lámpákkal rendelkeznek vagy sisaklámpával kombinálhatók. Itt megfelelő csere lámpákat talál a kerékpáros sisakja számára!

Egyéb cserealkatrészek - lencsék, állvédők és még sok más

Termékpalettánk magában foglalja a csere lencsék, állvédők vagy a beállító rendszerek széles kínálatát, amelyekkel könnyedén kicserélheti sisakjának hibás részeit. Kínálunk pótalkatrészeket többek között a GIRO, RUDY PROJECT, BELL stb sisakokhoz.


Ha nem biztos benne, hogy a cserealkatrész, csere párnák vagy védő megfelelő a sisakjához, szakértőink szívesen segítenek. Egyszerűen hívjon telefonon vagy lépjen velünk kapcsolatba e-mailben!