• Rendezés:
  • További szűrők less filters

8 Keresési eredmények

Dirt Jump és BMX sisakok

Bukósisak látványos ugrásokhoz és trükkökhöz

Látványos ugrások és trükkök a kerékpárral. A dirt jump és a BMX junkie-k nagyobb eséllyel esnek el. Ezért ajánljuk mindenkinek, - legyen szó gyerekről, tinédzserről vagy felnőttről – hogy minden alkalommal viseljen különleges dirt jump vagy BMX sisakot. A szokásos kerékpáros bukósisakkal és MTB sisakokkal szemben ezek a gördeszkás stílusú sisakok egyáltalán nem, vagy csak egy kisméretű napellenzővel rendelkeznek. Ez az, ami megadja a félreismerhetetlen megjelenésüket, és ezért nevezik őket néha "bili" sisaknak. A sisakok kialakításának köszönhetően ezek a sisakok sokoldalú fedést biztosítanak, nagy oldalsó és hátsó védelemmel. Ráadásul stílusos kiegészítők a dirt jump és a BMX parkokban. A gördeszkás sisakok széles választékát kínáljuk a dirt jump és BMX szerelmeseinek minden szabványos méretben, árkategóriákban és színben. Nálunk megtalálja a legnagyobb márkákat, mint UVEX, a MELON és még sokan mások.

Dirt jump sisakok trükkökhöz és ugrásokhoz

A BMX sisakok különösen strapabíró anyagból készülnek. A kemény műanyagból vagy polisztirolból készült külső héj hatékony ütközésvédelmet biztosít és ezáltal véd a fejsérülés ellen. A külső héjat és az EPS habot az In-Mold eljárással szilárdan összekapcsolják annak biztosítása érdekében, hogy az energiát nagyobb felületen tudja elosztani. A BMX sisakok alakja egyértelműen eltér a szokásos kerékpáros sisakokétól. A klasszikus kerékpáros bukósisakhoz képest a BMX sisakok kevesebb szellőzőnyílással rendelkeznek az elején és a tetején. Mi több, a BMX sisakok a fej oldalát is védik, hogy teljes fej biztonságban legyen.

Mire figyeljek, ha BMX sisakot vásárolok?

Mivel a dirt jump sisakok héja nem túl szellőző, ügyelni kell arra, hogy a sisak elegendő szellőzőnyílással rendelkezzen. Ezek még a nehéz trükkök és ugrások idején is hűvösek lesznek. Ezenkívül a jó és pontos zárórendszer különösen fontos. A sisak elcsúszásának megakadályozása érdekében az áll alatti pántnak állíthatónak kell lennie ahhoz, hogy a legjobban illeszkedjen becsípődés vagy a mozgás korlátozása nélkül. Emellett a dirt jump és a BMX sisakok egy része a fej hátulján integrált illesztési rendszert kínál, amelyet egy tárcsával lehet beállítani. Ily módon a kerékpáros sisak a helyén marad, és így elegendő védelmet nyújt.

Hogyan illeszkedjen egy dirt jump sisak?

A tökéletes kerékpáros sisaknak kényelmesen kell illeszkednie a fejhez - nem szabad lötyögnie, csúszni, vagy nyomnia a fejét. A sisakméret meghatározásához mérőszalagra van szüksége. Helyezze a homlokára a szemöldök fölött, és futtassa végig a fején, miközben a lehető legegyenesebben tartja. A mért kerület centiméter (cm) megfelel a sisak méretének. Ha BMX és dirt jump sisakot próbál, győződjön meg róla, hogy a pántok szorosan illeszkednek, mégis korlátozás nélkülinek és kényelmesnek érzi a fülén. Ezért termékkínálatunk kerékpáros bukósisakok széles választékát biztosítja minden méretben.

Mikor kell lecserélnem a sisakot?

A bukás súlyosan károsíthatja BMX vagy dirt jump sisakját. Nem minden sérülés látható kívülről. A repedések az anyagban és a hab belsejében megakadályozzák, hogy a sisak annyi energiát nyeljen el, mint eddig – így a biztonság már nem garantált. Ezért kell minden esés után lecserélni a sisakját. Még akkor is, ha a nem történt baleset, akkor is szükség van a sisak rendszeres időközönkénti cseréjére. Az UV sugarak, a nedvesség és egyéb külső hatások bizonyos idő elteltével eltávolítják a sisakban lévő ragasztót, vagy elhasználják a sisak anyagát. Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen vásároljon új sisakot.


Ha látványos ugrásokat hajt végre kerékpárral, vagy ha színes sisakot szeretne viselni a szabadidős túrákon, akkor BMX-sisakot kell keresnie. Termékkínálatunk számos gyermek, férfi és női sisakot tartalmaz dirt jump-hoz és BMX akcióhoz, változatos formatervezéssel, színekkel (a klasszikus matt fehéren vagy feketén át a trendi szezonális színekig, mint a rózsaszín), minden árkategóriában. Nálunk megtalálja a legnagyobb márkákat, mint UVEX, a MELON és még sokan mások. Fedezze fel a kerékpáros bukósisakok széles választékát, és készüljön fel a következő túrára!