• Rendezés:
  • További szűrők less filters

49 Keresési eredmények

Short finger gloves for road cycling, MTB and touring

Ha nyáron kerékpározik, a kerékpáros kesztyű nélkülözhetetlen része a készletnek. A könnyű kesztyű még több szórakozást biztosít kerékpározás során, biztonságos tapadást biztosít a kormányon, és a beépített párnázat révén a kezének kényelmes rezgéselnyelést biztosít. Gyakorlati vevői útmutatónk segít Önnek a tökéletes kesztyű kiválasztásában.

Kínálatunkban megtalálhatók könnyű kerékpáros kesztyűk nőknek, férfiaknak és gyermekeknek, szellőző anyagból. Fedezze fel országúti és MTB rövid ujjkesztyűinket minden színben és árkategóriában olyan neves gyártóktól, mint a ROSE, assos, Castelli, Chiba, Northwave, Roeckl és még sokan mások!


A lényeg a könnyűség - megfelelő anyag a nyári kerékpáros kesztyűhöz

Különösen nyáron a kesztyűnek könnyűnek, légáteresztőnek és lélegzőnek kell lennie. Különböző anyagok közül lehet választani. Különösen népszerűek a meleg évszakban a hálóanyagok , amelyek gyorsan eltávolítják a túlzott nedvességet és hőt a külső részre, ahol elpárologhatnak. Ilyen módon a keze meleg napokon is kényelmesen száraz és hűvös marad.

Egyes márkák, mint például a Roeckl, olyan anyagokat kínálnak, mint a SunTan , egy tan-through felső anyag az egyenletesen barna bőrért a kézfején is.

A tenyér többnyire szintetikus bőrből készül, amely egyrészt jó légáteresztő képességet, másrészt a kormány biztonságos megfogását is garantálja.


Gél- vagy szivacsbetét

Kerékpározás közben az egyenetlen utak vagy egyenetlen pályák mikrovibrációkat okoznak, amelyek a kerekektől a villáig, kormányig és a kezéig jutnak. A rezgések által okozott állandó stressz hatására a keze idő előtti kimerültségéhez vezethet. Ezt úgy lehet megoldani, hogy a tenyérhez párnát helyeznek be - akár habból, akár gélből. Kérjük, olvassa el melyik az Ön számára legmegfelelőbb betét:

  • Szivacs: A kerékpáros kesztyűk tenyerének klasszikus párnája szivacsból készül, amely ütés közben összenyomódik és utána visszatér eredeti formájába.
  • Gél: A még jobb ütéselnyelés érdekében vannak olyan kerékpárkesztyűk is, amelyek tenyérén gélpárnák vannak. A gél egyenletesebben osztja el a rezgéseket és az ütéseket, így még jobb védelmet kínál a keze számára.

A kerékpáros kesztyűk gyakorlati jellemzői:

  • Csúszásgátló szilikon nyomatok: Sok kesztyű speciális szilikon nyomatokkal van ellátva a tenyerén. Ezek biztosítják a kormány biztonságos megfogását izzadt kézzel vagy esőben is.
  • Húzzó fül: Sok kesztyűnek van egy fül az ujjak között, amely megakadályozza, hogy a kesztyű ujjai kifelé forduljanak, amikor a kesztyűt lehúzzák. Ilyen módon nem kell újra visszaforgatnia az ujjait a következő használat előtt.
  • Tépőzár: Sok kesztyű állítható tépőzárral rendelkezik a mandzsettán, hogy biztosan illeszkedjenek. Ezáltal a kesztyű második bőrként illeszkedik, és lehetővé teszi a gyors beállítást akár útközben is.
  • Rugalmas mandzsetta: A rugalmas mandzsetta egy másik lehetőség, amely nem igényel külön lezárást. Az ilyen típusú mandzsetta még szorosabban illeszkedik és nem tud kinyílni az út során.
  • Terry thumb: Néhány kerékpáros kesztyű hüvelykujja különösen nedvszívó anyagból készül. Így kerékpározás közben is letörölheti az izzadtságot az arcáról.

Ezeknek a gyakorlati tippeknek köszönhetően tökéletes rövid ujjú kesztyűt találhat országúti kerékpáros edzéshez, közelgő túrákhoz vagy hegyi kerékpáros kalandjaihoz. Ha további kérdései vannak a rövid ujjú kesztyűkkel kapcsolatban, kérjük, bármikor lépjen kapcsolatba az illetékes tanácsadóinkkal.

Kínálatunkban rövid ujjú kerékpáros kesztyűk széles választékát találja számára nők, férfiak és gyermekek számára. Ismerje meg országúti és az MTB kesztyűinket minden szabványos színben és árkategóriában olyan neves gyártóktól, mint a ROSE, assos, Castelli, Chiba, Northwave, Roeckl és még sokan mások!