Országúti nadrágok

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

186 Keresési eredmények

Kerékpáros nadrágok a sebesség megszállottjai számára

A tökéletes nadrágok

Nem számít, hogy munka után szeretné lekötni a felesleges energiáit, vagy több száz kilométert szeret tekerni hétvégén - megtalálni a tökéletes kerékpáros nadrágot elengedhetetlen a siker és kényelem érdekében. Azok, akik töltöttek már nyeregben néhány órát farmerben, tudják, hogy mennyire fontosak a tökéletesen illeszkedő kerékpáros nadrágok, kevesebb varrással és egy szivacsos betéttel. Ezért kínáljuk kifejezetten országúti kerékpárosok számára fejlesztett kerékpáros nadrágok széles választékát.

Az webshopunkban megtalálja a legjobb kerékpáros nadrágokat minden országúti kerékpáros számára. ROSE vagy más márkák mint az assos, a GORE, az X-BIONIC, a VAUDE, a CASTELLI, az ENDURA és a GONSO, női, férfi vagy gyerek nadrágok széles választéka várja Önt. Vékony vállpántos rövidnadrágok és nyári rövid nadrágok, valamint meleg normál és vállpántos nadrágok közül választhat.

Országúti nadrág - mit viseljek alatta?

A legjobb légáteresztés érdekében ajánlott, hogy ne viseljen további alsóneműt a kerékpáros nadrág alatt. A gyártók általában a lehető legkevesebb varrással tervezik nadrágjaikat. Így a kerékpáros nadrág tökéletesen testhezálló és igazodik a mozgásához, így otthon hagyhatja a fehérneműjét.

Melyik üléspárna a legjobb nekem?

Ellentétben a túra vagy hegyi kerékpárral az üléspozíció országúti kerékpáron jelentősen mélyebb. Ez növeli a nyomást az alsó részei elülső részén a nyereg orránál. Ezért az országúti kerékpáros nadrágok más párnákat igényelnek, mint a más típusú kerékpározáshoz használt nadrágok.

Mivel a kerékpáros nadrág legfontosabb részét képezik, az üléspárnák kialakításának a test és kerékpár érintkezési pontjait kell szem előtt tartania. Ezért sok gyártó végez kiterjedt teszteket, hogy megtalálja az anyagok, varratok, habok vagy gél sűrűségének tökéletes elhelyezkedését. A párnák oldalsó szárnyai általában elég vékonyak ahhoz, hogy súrlódásmentességet biztosítsanak anélkül, hogy bármilyen csillapítást biztosítanának. Ez biztosítja a maximális mozgékonyságot a nyeregben. Emellett az üléspárnák általában különböző sűrűségű zónákkal vannak ellátva, így az érintkezési pontok például nagyobb sűrűségű habokkal vannak párnázva, mint más területeken. Így a betét megfelelő csillapítást kínál ott, ahol szüksége van rá. A szellőzőcsatornák és perforációk a hab belsejében lélegzőképességet és állandó légáramlást biztosítanak. Javasoljuk továbbá, hogy olyan párnát válasszon, amely antibakteriális külső anyaggal van ellátva, így tartós frissességet biztosít.

Ha párnázott kerékpáros nadrágot vásárol, akkor választhat a hab és a gélpárnák között. A gélpárnák előnye, hogy a rugalmasabb anyagnak köszönhetően tökéletesen illeszkednek. Mivel a gél a nyereghez és a kerékpáros anatómiájához igazodik, hosszú távon is kényelmes.

Különböző módszerek léteznek, hogy a párnát a nadrágba varrják. A folyamat típusától függően a betétet a fő szövetre varrják, kevesebb vagy több varrattal. Egyes gyártók csak a széleken rögzítik a párnát, hogy szabadon tudjanak mozogni pedálozás közben.

Vannak olyan speciálisan nők számára kialakított betétek is, amelyek a női anatómiához igazodnak. Mivel a nők általában szélesebb csontokkal rendelkeznek, a női üléspárnák általában szélesebbek. Emellett a érintkezési pontok különböznek a férfiakétól. Ezért javasoljuk, ha női kerékpáros nadrágot keres, ellenőrizze, hogy a kiválasztott nadrág nők számára kialakított betéttel rendelkezik.

Vállpántos vagy normál nadrág - Kerékpáros nadrág pántokkal vagy anélkül

A klasszikus kerékpáros nadrág és normál kialakítású nadrág mellett különböző vállpántos modelleket is választhat. Az utóbbiaknak egyértelmű előnyük van: mindig megbízhatóan tartják a helyüket. Nem csúszik fel, nem gyűrődik fel a hasán! Ahol normál kerékpáros nadrág elcsúszik kerékpározás közben, a vállpántos nadrág testhezálló kialakításának köszönhetően a helyén marad, és megvédi az érzékeny vesét amikor a mez felcsúszik. Az egyetlen hátrány: a WC-szünetek alatt le kell vennie a felsőjét - különösen hölgyek esetén. Ezért néhány speciálisan nők számára kialakított nadrág rendelkezik cipzárral derék felett, a könnyeb kezelhetőség érdekében.

Melyik kerékpáros nadrágra van szükségem spinninghez?

Azok, akik a télen a beltéri edzést részesítik előnyben, alapvetően bármilyen típusú kerékpáros nadrágot választhatnak. Mivel a kemény spinning edzés közben túlmelegedhet, ajánlott rugalmas és légáteresztő anyagból készült kerékpáros nadrágot választani. A hőmérséklet és a személyes preferenciák függvényében választhat a klasszikus nadrág, kerékpáros nadrág vagy a vállpántos nadrágok közül a még jobb illeszkedés érdekében.

Melyik kerékpáros nadrágot válasszam ősszel és télen?

Azok, akik nem akarják kihagyni télen a kerékpáros edzéseket, melegen kell öltözniük! Hosszú kerékpáros nadrágok és a thermo nadrágok széles választékát kínáljuk meleg béléssel és magasított derék résszel. Az első felükön szélálló borítással ellátott hosszú vállpántos nadrágok különösen hasznosak ebben az időszakban. Különösen azoknak, akik a viharos és hűvös napokon további melegséget igényelnek, vagy akik ilyenkor is kedvelik a lejtőkön való száguldást. Számos nadrág vagy thermo kerékpáros nadrág egy vékony műanyag fóliával van felszerelve. Így védelmet nyújtanak a hideg szél ellen. Ne feledje azonban, hogy a legtöbb kerékpáros nadrág nem teljesen szélálló, mivel csak a szár első részén található szélálló membrán. A szélálló kerékpáros nadrágok vízállóak is, ami azt jelenti, hogy a könnyű eső és felverődő víz nem jut be az anyagba.

A sebesség szerelmesei számára rengeteg női, férfi és gyerek kerékpáros nadrágot kínálunk, amelyeket kifejezetten országúti kerékpárra terveztek. Választhat a hosszú kerékpáros nadrágok, meleg thermo nadrágok, vékony, lélegző rövidnadrágok, párnázott vagy nem párnázott, fekete vagy színes nadrágok közül. Fedezze fel a kerékpáros nadrágink széles kínálatát többek között az alábbi márkáktól assos, GORE, X-BIONIC, VAUDE, CASTELLI, ENDURA és GONSO.