• Rendezés:
  • További szűrők less filters

97 Keresési eredmények

A legjobb MTB mezek és kerékpáros felsők

Gyorsan suhan át a tócsák és gyökerek között. Mindig kövesse az ösztöneit, mint egy igazi világjáró az expedíciója közben. Nálunk megtalálja a megfelelő felszerelést a szabadtéri izgalmakhoz. Akár szereti a downhill túrákat, akár csak a rövid munka utáni gyors köröket kedveli. A ROSE online boltjában megtalálja női, gyerekek és férfi MTB mezek és a downhill felsők széles választékát a klasszikus feketétől a szezon divatos színeiig, mint kék és piros. Kínálatunkban megtalálja a neves márkákat, mint a FOX, iXS, O "NEAL, Zimtstern, Deputy Sheriff, Troy Lee Designs és még sokan mások.


Testhezálló kerékpáros mez vagy általános kerékpáros póló?

A hegyi kerékpározás sokoldalú. Egy gyors munka utáni kiruccanás a közeli erdőben, a gyors, tempós MTB versenyek vagy látványos downhill – nálunk megtalálja a megfelelő MTB kerékpáros felsőt. Két alternatíva közül választhat: technikai ruházat vagy testhezálló mez, amelyet országúti kerékpárosok használnak, vagy általános kerékpáros felsők a mozgás szabadsága érdekében. Bármelyiket választhatja egyéni preferenciáitól függően.


Nyári MTB mezek

A nyári kerékpározáshoz különösen könnyű, légáteresztő és lélegző MTB mezre van szükség. Ezért különösen fontos, hogy nedvszívó technikai anyagból készült felsőt válasszon. A felesleges nedvességet és a hőt gyorsabban átadja, így elpárologhat. Ez hűvös és száraz érzetet biztosít a nagy melegben is. Ezen kívül számos póló és mez tartalmaz hálós paneleket a nyári meleghez igazodva. Ez tovább növeli a lélegzőképességet. Nyáron is választhat hosszú ujjú mezt, amely megvédi az UV sugarakkal vagy ágakkal szemben, vagy rövid ujjú trikót megfelelő légáteresztéssel.


Downhill mezek az adrenalin szerelmeseinek

Speciális DH mezek downhill és freeride használatra lettek tervezve. Ellentétben az országúti mezekkel, ezek a hosszú ujjú mezek különösen robosztus szövetekből állnak, hogy elegendő védelmet biztosítsanak a bukások és a karcolások esetén. Lazább illeszkedésük révén lehetővé teszik, hogy testpáncélt viseljen alattuk.


Téli MTB mezek

Ha télen sem szeretne felhagyni a hegyi kerékpározással, akkor boltunkban válogathat MTB mezek széles választékából, amelyek hideg napokon is megfelelőek. Ezek a téli dzsekik, hosszú ujjú mezek, meleg ruházati béléssel és szélálló anyaggal vannak ellátva. Ezzel könnyű védelmet biztosít a hideg ellen kerékpározás közben a téli időszakban. Ha még több melegséget szeretne, akkor a hosszú ujjú kerékpáros felsőt meleg vagy szélálló téli kabáttal kombinálhatja.


Az MTB mezek és kerékpáros pólók hasznos funkciókkal

Itt talál néhány olyan funkciót, amelyek hasznosak lehetnek Ön számára:

Cipzár: Sok MTB mez és kerékpáros felső van ellátva elülső cipzárral. Akár rövid, vagy teljes hosszúságú cipzár - a cipzár nemcsak megkönnyíti a fel- és levételét, de segít a szellőzésben a túrája során.

Zsebek: A legtöbb MTB mez és kerékpáros felső rendelkezik hátsó zsebbel, amelyek lehetővé teszik a kulcsainak, a kerékpáros park jegyének vagy az energia szeletek könnyű tárolását. A testhezálló országúti kerékpáros mezek általában három zsebbel vannak ellátva hátul és egy további cipzáras zsebbel oldalt. Ez elegendő helyet biztosít a szeleteknek, géleknek, MP3-lejátszónak stb. Az általános kerékpáros pólóknak egy kis cipzáras zsebük van, amelyben a kulcsokat vagy a jegyeket tudja eltenni.

Lencse törlő: Sok kerékpáros mez egy mikroszálas szövetből készült lencsetörlővel rendelkezik, amely a belső derékövön található. Ezzel könnyen eltávolíthatja a piszkot és a nedvességet a szemüvegéről vagy a napszemüvegéről egy rövid megálló alkalmával is.

Hosszított hátsó rész: Az úgynevezett "drop tail" egy speciális kialakítás, hosszabb hátsó résszel. Ezzel a kialakítással a mez vagy felső megvédi az érzékeny vese területét még a kerékpáros pozícióban is. Megvédi Önt a víz fröccsenésétől és a hidegtől. A testhezálló mezek gyakran rendelkeznek csúszásgátló szilikonbetéttel a hátsó szegély belsejében, amelyek megakadályozzák a mez felcsúszását kerékpározás közben.


Ezekkel az MTB mezekkel tökéletesen felszerelt lehet a következő kalandja során. Már semmi sem állíthatja meg! Tekintse meg a kerékpáros mez és felsők széles választékát MTB túrákra A ROSE online boltjában megtalálja női, gyerekek és férfi MTB mezek és a downhill felsők széles választékát a klasszikus feketétől a szezon divatos színeiig, mint kék és piros. Kínálatunkban megtalálja a neves márkákat, mint a FOX, iXS, O "NEAL, Zimtstern, Deputy Sheriff, Troy Lee Designs és még sokan mások.

Do you have questions about MTB jerseys?

How should an MTB jersey fit?
Mountain bike jerseys are generally cut more casually than road bike jerseys. Depending on the area of use and weather conditions, MTB jerseys vary greatly in cut and design. Bike jerseys for athletic riders tend to be cut close to the body and are designed for high ventilation and excellent breathability. Mountain bike jerseys for Freeride, Downhill or Enduro, on the other hand, should offer enough space for back protectors and elbow pads.
What features should an MTB jersey have?
Zipper: Tight-fitting cycling jerseys in particular can be easily zipped up and this can help with regulating ventilation during the ride.
Pockets: Many jerseys have small pockets sewn in to hold keys, money or food.
Glass cleaning cloth: With the sewn-in microfibre cloth, you can quickly wipe coarse dirt from your cycling glasses.
Extended back: Protects the sensitive area around the kidneys even when bent forward while riding.