Kerékpáros mezek

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

255 Keresési eredmények

Kerékpáros mezek és pólók

Ideje egy mez cserének! Minőségi technikai pólók és mezek kerékpározáshozNincs semmi baj a pamut pólóban való kerékpározással, de ezután az élmény után biztosan értékelni fogja a minőségi szintetikus szöveteket. A modern technológiák lehetővé teszik a gyártók számára, hogy olyan kerékpáros ruházatot alkossanak, amely tökéletesen kielégíti a kerékpározás közben felmerülő igényeket. A lélegzőképesség, a forma és a funkciók a biztosítják a lehető legnagyobb komfortot hosszabb túrákon. A kerékpáros felsőket szintetikus szövetekből készítik, amelyek a nedvesség eltávolításával segítenek a szárazság megőrzésében. Téli körülmények között egy meleg, fleece belsővel rendelkező mezt is viselhet és a szélálló membrán megvédi a hideg széltől. Akár lazább MTB mezt, feszesebb országúti vagy modern színekkel díszített, sokoldalú pólót keres – itt megtalálja a megfelelő mezt, hogy kényelemben legyen az egész túra során!

Férfi, női és gyerek kerékpáros mezek és pólók széles választékát kínáljuk. Fedezze fel a jól ismert márkáink kínálatát, mint például a ROSE, GORE WEAR, VAUDE, FOX, ASSOS és még sok más.


Milyen típusú kerékpáros mezre van szükségem?

A megfelelő mez vásárlása nagyban függ a felhasználási területtől, valamint a személyes preferenciáitól. Míg egyes kerékpárosok a feszes trikókat kedvelik, mások szeretik az általános kerékpáros ruhát, amely korlátlan mozgást biztosít. A kínálatunkban metalálja a feszesebb országúti mezek, általános MTB mezek, valamint sokoldalú technikai felsők széles választékát szabadidős felhasználásra és a túrázáshoz.

Függetlenül attól, hogy a forró napokra vagy a hideg évszakra keres mezt - boltunkban megtalálja a hőszigeteléssel ellátott meleg mezeket, valamint a légáteresztő, könnyű mezeket és pólókat is. Biztos lehet benne, hogy itt megtalálja a megfelelő terméket!


Megtalálni a tökéletes ruhát

Az Ön személyes preferenciájától függ, hogy egy laza vagy szorosabb illeszkedésű kerékpáros mezt választ. A szoros vagy normál illeszkedéstől függetlenül a felsőnek elegendő szabad mozgást kell biztosítania a nyeregben. A kerékpáros mezeken gyakran megtalálható az elasztikus ujj, és a hosszabb ergonomikus hátsó rész ami tökéletesen tükrözi a test helyzetét a kerékpáron.


Országúti mezek a sebesség szerelmeseinek

Az országúti kerékpáron elegáns, jól illeszkedő mezt kell viselnie, amely biztosítja az optimális légáteresztést és a mozgás szabadságát. A lélegző anyagból készült kerékpáros mezek vékony nyári kivitelben is kaphatók, valamint fleece belső felülettel a hőszigetelés érdekében vagy szélvédő membránnal az elején a téli kerékpáros kalandokhoz. Általában a mezeknek három hátsó zsebük van, amelyek közül néhányat zipzárral is elláttak. Ezek nagyon hasznosak gélek és energiaszeletek elrakására magányos túrákon. Kínálunk sportos hosszú ujjú országúti mezeket, valamint a rövid ujjú mezeket a forró napokra. Fedezze fel a jól ismert márkák széles választékát, mint például az ALÉ, ROSE, ASSOS, Castelli, GORE WEAR, MAVIC, X-BIONIC és NORTHWAVE. Természetesen a hegyi kerékpározáshoz vagy a hibrid kerékpárján is használhatja ezeket a mezeket.


MTB mezek és kerékpáros pólók

Ha szeretne terepen szeretne menni, választhat a testhezálló hosszú vagy rövid ujjú mezek, általános mezek vagy hegyi kerékpárosok számára készült pólók közül. Mindez az Ön preferenciáitól függ. A klasszikus, laza felsők, valamint a testhezálló országúti mezek mind lélegző technikai anyagokból készülnek. További funkció gyakran egy kis cipzáras zseb a háton ahova könnyen elrakhatja a kulcsokat vagy a kerékpáros park jegyet. Ezenkívül a belső részen gyakran van egy kis törlő a szemüvegek egyszerű tisztítására. A laza hosszú vagy rövid ujjú pólók minden színben, a klasszikus feketétől az aktuális évszak színeiig, népszerű márkák, mint például a ZIMTSTERN, ION, O'NEAL és FOX megtalálhatók kínálatunkban.


Technikai pólók szabadidőre, kerékpáros üdüléshez és túrázáshoz

Ha rendszeresen biciklizik, válasszon kerékpáros pólóink közül. Ezek a technikai felsők légáteresztő szövetekből készülnek, amelyek a felesleges nedvességet és a hőt elvezetik. Elérhetőek könnyű rövid ujjú pólók vagy meleg, hosszú ujjú mezek is, mindegyik remek útitárs túrázáshoz és hegyi kerékpározáshoz egyaránt. Ilyen felsők széles választékát kínáljuk a népszerű márkáktól, mint például Jack Wolfskin, Löffler, VAUDE, GORE WEAR, POC és SHIMANO.


Nem számít, hogy testhezálló mezt keres országúti versenyre, sportos pólót alkalmi túrákhoz vagy kényelmes felsőt választana erdei túrákra - itt kerékpáros mezek és kerékpáros pólók széles választékát találja nők, férfiak és gyermekek számára.

Do you have questions about cycling jerseys?

Why do I need a cycling jersey?
Unlike a normal cotton T-shirt, cycling jerseys are made of functional fabrics that absorb moisture from the body, transfer it to the outside or pass it on to the next layer. This way the material dries quickly again. Cycling jerseys also have the advantage that they usually fit close to the body and therefore do not flap in the wind.
Which cycling jersey is right for me?
Cycling jerseys should offer you an optimal fit and functionality depending on the situation. Before buying a cycling jersey, you should ask yourself how often you use your bike and for which season you are looking for a cycling jersey. Lightweight jerseys made of breathable materials are ideal for summer, while insulating thermal jerseys are ideal for colder temperatures. It is also matters whether you are a passionate mountain biker or road cyclist. While speed is what counts on a road bike, maximum freedom of movement is what counts on a mountain bike.
What fit and cut do I need for my cycling jersey?
When it comes to the right size and fit of cycling jerseys, your cycling discipline is often the deciding factor. Cycling jerseys can be close-fitting or casual. Tight cycling jerseys are mostly worn by road cyclists, the loose cycling jerseys are preferred by mountain bikers. You should always try on the jerseys in a cycling position. They often feel too tight when standing, but fit when bent over with the hands on the handlebars.
What sleeve length do I need for my cycling jersey?
Cycling jerseys come with long sleeves, short sleeves, and sleeveless. When choosing the sleeve length, the weather situation and season are decisive. In summer, a short-sleeved version is recommended; in winter, long-sleeved models provide more warmth.