• Rendezés:
 • További szűrők less filters

90 Keresési eredmények

Téli kesztyűk országúti, hegyi és túra kerékpározáshoz.

Ha télen is szeretné folytatni a kerékpározást, akkor egy jó téli kerékpáros kesztyű feltétlenül nélkülözhetetlen része a készletnek! Amikor a hőmérséklet csökkenni kezd, meg kell védenie kezét a hidegtől. Egy meleg anyagból készült, kiváló minőségű téli kesztyű segít megőrizni a végtagjai melegét. Összegyűjtöttük a legfontosabb tippeket, hogy kiválaszthassa az ideális kesztyűt az Ön igényeihez.

Kínálatunkban széles választékot talál a nőknek és férfiaknak szánt téli kerékpáros kesztyűknek, minden méretben és árkategóriában, olyan ismert márkáktól, mint a ROSE, Roeckl, GripGrab, Chiba, GORE WEAR, Ziener, SealSkinz, Castelli és még sok más. Itt biztosan megtalálja a megfelelő téli kerékpáros kesztyűt!


Melyek az ideális kerékpáros kesztyűk télen?

A kesztyűk anyaga és felhasználhatósága eltérő - a tervezett felhasználástól függően szem előtt kell tartani bizonyos funkciókat, hogy megakadályozzák az ujjak kihűlését a fagyos évszakban. Az első fontos döntés az, hogy klasszikus téli kerékpáros kesztyűt visel öt ujjal, vagy lobster kesztyűt szeretne.

 • Klasszikus kesztyűk: A szokásos téli kesztyűk öt különálló ujjal készülnek. Ez biztosítja a nagy ügyességet, a bonyolult váltásnál és fékezésnél.
 • Lobster / háromujjas kesztyű: Öt ujj helyett a lobster kesztyűnek csak három ujja van. A négy ujjnak nincs külön helye, csak kettő - a mutató / középső ujjnak és a gyűrűs / kisujjnak. Egy másik lehetőség, hogy a mutatóujjnak saját helye van, és a másik három ujj kerül a másik részbe. A háromujjas kesztyűk még jobb szigetelést kínálnak, miközben garantálják a nagy ügyességet a váltáshoz és a fékezéshez.
 • Kétujjas: A klasszikus kétujjas kesztyűt szinte egyáltalán nem használják a kerékpározásban, mivel fékezéshez az összes ujját le kellene vennie a kormányról. Így a kontroll elvesztése egyértelmű hátrányt jelentene.

Szél-, vízálló, softshell stb. - mire kell figyelni, amikor téli kerékpáros kesztyűt vásárol?

Első pillantásra a hosszú ujjú kesztyű és a téli kerékpáros kesztyű azonosak - mindkettő hosszú ujjú kesztyű. A nagy különbség azonban a felhasznált anyagban van. A thermo anyag ideális védelmet nyújt a szél, eső és hideg ellen.

 • Softshell: Ha hűvös napokon jár a kerékpározni, és némi védelmet szeretne az esőtől vagy a permettől, akkor a softshell a megfelelő anyag! Az anyag szélálló, víztaszító és szigetelő. Sőt, a softshell anyag nagyon lélegző, kényelmes és meleg - ideális téli túrákhoz száraz napokon.
 • strong > szélálló membrán: Sok kerékpáros kesztyű rendelkezik beépített mikroporózus membránnal, amely megakadályozza a szél áthatolását az anyagon. Ilyen módon kiváló védelmet nyújtanak a kihűlés ellen. Egy másik előnye az, hogy a szélálló membránok szintén víztaszítóak, azaz védik a kezét az esőtől és a permettől. A legnépszerűbb szélálló membrán a GORE WINDSTOPPER.
 • Szél- és vízálló membrán: Néhány kesztyű anyagába mikroporózus membrán van beépítve. Ez a finom réteg nem engedi át a szelet és az esőt, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy az izzadás során keletkező pára kifelé eltávozzon. A GORE-TEX vagy az EUROTEX népszerű szél- és vízálló membránok, amelyek védik a hideg és a bizonytalan időjárástól.
 • Szigetelés: Számos téli kerékpáros kesztyű vékony szigeteléssel rendelkezik, amely extra védelmet nyújt a hideg ellen. Ez a szintetikus szigetelés további védelmet jelent a hideg ellen, és ujjait megóvja. Népszerű szigetelések például a PRIMALOFT vagy a POLARTEC.

Hab vagy gél - melyik betét legyen a meleg kerékpáros kesztyűmben?

Csakúgy, mint a hosszú ujjkesztyűk és a rövid ujjkesztyűk, a téli kerékpáros kesztyűk is választhatók párnázott és párnázatlan és a hab- vagy gélbetéttel ellátott kivitelben. Az alábbiakban szeretnénk magyarázatot adni a különböző verziók előnyeiről:

 • Hab betét: Az egyenetlen utakon vagy pályákon való haladás olyan mikrovibrációkat okoz, amelyek a kerékpár teleszkópos villája ellenére is eljutnak a kezéig. A beépített hab bélés megóvja a kezét a korai fáradtságtól.
 • Gél betétek: Kiváló megoldás a tenyér résznél gélbetéttel ellátott kesztyű, mivel az anyag még hatékonyabban képes elnyelni az ütéseket, és így még jobb védelmet nyújt az egyenetlen utak vagy pályák által okozott rezgésekkel szemben.
 • Párnázat nélkül: Azok számára, akik csak rövid távolságokat tekernek, vagy akik jobban kedvelik a közvetlen kapcsolatot a kormánnyal, kínálatunkban vannak párnázatlan thermo kesztyűk is.

További érdekes funkciók:

 • Mandzsetta: A túl rövid kerékpáros kesztyűk nem nyújtanak megfelelő védelmet a szél ellen. A hideg levegő könnyen bejuthat a kesztyű mandzsetta és a ruha között. A téli kerékpáros kesztyű vásárlásakor ezért ellenőriznie kell, hogy a mandzsetta megfelelő-e és elég hosszú ahhoz, hogy a kabátja vagy a mez ujja mandzsetta alá ér. Ez tökéletes akadályt képez a hideg ellen!
 • Csúszásgátló szilikon nyomatok: A kormány, a fék- vagy a váltókarok jobb megfogása érdekében sok kerékpáros kesztyű speciális nyomatokkal van ellátva a tenyér és az ujjak között. Ezek jobb fogást kínálnak és minimalizálják a csúszást.
 • Érintőképernyővel kompatibilis: Az ujjakon található speciális szálaknak köszönhetően néhány téli kerékpáros kesztyű lehetővé teszi okostelefonjának használatát is. Természetesen ez nem megfelelő az ujjlenyomat leolvasáshoz, azonban választhat zeneszámot, vagy használhat egy alkalmazást vele. A leírásban megtalálja, ha a termék kompatibilis érintőképernyővel.
 • Láthatóság: Azok számára, akik rossz fényviszonyok között tekernek, érdemes úgynevezett láthatósági kerékpáros kesztyűt viselniük. Ezek feltűnő neon színűek és több fényvisszaverő elemmel vannak ellátva, hogy láthatóbbá tegyék a forgalom többi szereplője számára. Hi-vis téli kesztyű és további kiegészítők széles választékát itt találja.

Ezekkel a gyakorlati tippekkel minden bizonnyal megtalálja a tökéletes kesztyűt a hideg kezek ellen. Kínálatunkban széles választékot talál a nőknek és férfiaknak szánt téli kerékpáros kesztyűknek, minden méretben és árkategóriában, olyan ismert márkáktól, mint a ROSE, Roeckl, GripGrab, Chiba, GORE WEAR, Ziener, SealSkinz, Castelli és még sok más. A ROSE online boltban garantáltan megtalálja a legjobb téli kerékpáros kesztyűt!