Országúti kesztyűk

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

51 Keresési eredmények

Országúti kesztyűk - könnyű kerékpáros kesztyűk edzéshez és versenyekhez

Egy jó pár kerékpáros kesztyű minden kerékpáros felszerelésének elengedhetetlen része. Különösen akkor, ha hosszú órákat tölt országúti kerékpáron, a kiváló minőségű kerékpáros kesztyűk elnyelik a mikro rezgéseket és így nyújtanak jobb élményt kerékpározás közben. Összeállítottunk egy vevői útmutatót, amelyben minden fontos tippet és trükköt megtalál, amelyek segítenek a megfelelő kesztyűk kiválasztásában a szórakoztató országúti kerékpározáshoz. A kerékpáros kesztyűk megfelelő párnájától a megfelelő anyagokig nyári vagy téli használatra, minden információt megtalálhat itt, hogy megfelelő kesztyűt vásárolhasson országúti kerékpározáshoz.

Kínálatunkban széles választékot talál a nőknek és férfiaknak szánt téli kerékpáros kesztyűknek, minden méretben és árkategóriában, olyan ismert márkáktól, mint a ROSE, Roeckl, Chiba, GripGrab, GORE WEAR, Ziener, Shimano, Mavic, assos, Castelli és még sok más. A ROSE online üzletben garantáltan megtalálja a megfelelő modellt!


Gél vagy hab - melyik betétre van szükségem?

  • Habbetét: Az egyenetlen utakon vagy pályákon való haladás olyan mikrovibrációkat okoz, amelyek a kerékpár teleszkópos villája ellenére is eljutnak a kezéig. A beépített hab betét elnyeli a mikro rezgéseket és megóvja a kezét a korai fáradtságtól.
  • Gél betétek: A hab betétek egyik alternatívája a gél betét. Kiváló megoldás a tenyér résznél gélbetéttel ellátott kesztyű, mivel az anyag még hatékonyabban képes elnyelni az ütéseket, és így még jobb védelmet nyújt az egyenetlen utak vagy pályák által okozott rezgésekkel szemben.

Országúti kesztyűk nyárra

Forró napokon a kerékpáros kesztyűnek elsősorban és mindenképpen légáteresztőnek kell lennie. Az anyagnak fel kell vennie a felesleges nedvességet, gyorsan kell melegítenie, és gyorsan el kell párologtatnia, hogy száraz és hűvös érzést biztosítson a bőrén.

A különösen könnyű mesh anyagok és a tenyérnél perforált technikai anyagok részesülnek előnyben nyáron, mivel ezek lehetővé teszik a kéz tökéletes szellőzését.

Néhány kerékpáros kesztyű kínálatunkban érdekes tulajdonsága, hogy megakadályozza , hogy a kesztyű „rásüljön” a kézfejére. A napfény átjut a kézfején lévő kesztyű finom és könnyű anyagán. Így ezek a kesztyűk lehetővé teszik a kéz egyenletes barnulását. Fényáteresztő anyagú kerékpáros kesztyűk a termékleírásban meg vannak jelölve.


Országúti kesztyűk télre

Különösen a hideg évszakra, bélelt, meleg téli kesztyűk széles választékát kínáljuk, amelyek hőszigetelő anyaguknak köszönhetően hatékony védelmet nyújtanak a hideg ellen. Különbségek a téli kesztyűk között:

  • Softshell: Ha hűvös napokon jár a kerékpározni, és némi védelmet szeretne az esőtől vagy a permettől, akkor a softshell a megfelő anyag!
  • Szélálló membrán: A gyártók gyakran használnak egy szélálló membránt a téli kerékpáros kesztyűkhöz. Ez egy könnyű műanyag réteg, amely be van építve az anyagba. Megakadályozza a hideg szél bejutását. A műanyag rétegen lévő mikroszkopikus kis perforációk azonban lehetővé teszik, hogy az izzadás során keletkező vízgőzök kifelé távozzon. Ez biztosítja a bőr száraz és meleg érzését. Egy népszerű szélálló membrán például a GORE WINDSTOPPER.
  • Szél- és vízálló membrán: Hideg napokon, mikor bizonytalan az időjárás, a szél- és vízálló membrán kiváló védelmet nyújt! Az anyagba beépített mikropórusos műanyag réteg nemcsak megakadályozza a szél áthaladását, hanem megakadályozza az eső bejutását is. Ideális esős időben! Népszerű szélálló membránok például a GORE-TEX vagy az EUROTEX.
  • Érintőképernyővel kompatibilis: Számos hosszú ujjú téli kesztyű, olyan anyaggal rendelkezik az ujjakon vagy hüvelykujjon, amelyek lehetővé teszik az okostelefon használatát.

A téli kerékpáros kesztyűk széles választékát itt találja.


Hogyan illeszkedjen az országúti kesztyűm?

Az új rövid ujjú vagy a hosszú ujjú kesztyűjének úgy kell a kezére simulnia, mint egy második bőr, mégsem lehet túl szoros, hogy korlátozza mozgását. A mandzsettának a csuklója körül kell elhelyezkednie, szorosan, de kényelmesen.


Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie kesztyűmnek?

A típustól függően néhány kesztyű további funkciókat kínál. Ezek a legfontosabbak, amelyek még javíthatják a kerékpáros élményt:

  • Csúszásgátló szilikon nyomatok: Sok kesztyű szilikon nyomatokkal van ellátva a tenyerén. Ezek biztosítják a kormány és karok extra tapadását.
  • Terry thumb: Néhány kerékpáros kesztyű hüvelykujja különösen nedvszívó anyagból készül. Így kerékpározás közben is könnyen letörölheti az izzadtságot az arcáról.

Ezzel a hasznos vásárlói útmutatóval könnyen megtalálhatja a tökéletes kerékpáros kesztyűt. Szakembereink szívesen adnak további tanácsokat a kerékpáros kesztyűkhöz. Kínálatunkban széles választékot talál a nőknek és férfiaknak szánt téli kerékpáros kesztyűknek, minden méretben és árkategóriában, olyan ismert márkáktól, mint a ROSE, Roeckl, Chiba, GripGrab, GORE WEAR, Ziener, Shimano, Mavic, assos, Castelli és még sok más. A ROSE online üzletben garantáltan megtalálja a megfelelő modellt!