Kerékpáros kesztyűk

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

186 Keresési eredmények

Országúti és MTB kerékpáros kesztyűk

Amikor kerékpáron tartózkodik, azt javasoljuk, hogy viseljen kerékpáros kesztyűt a megfelelő fogásért a kormányon. Ebben a vásárlói útmutatóban szeretnénk magyarázatot adni Önnek, mi a különbség a különféle kesztyűtípusok között, milyen párnák vannak, milyen legyen a kerékpáros kesztyű és mire kell figyelni, ha kerékpáros kesztyűben szeretné használni okostelefonját.

Online kínálatunkban óriási választék található a női, férfi és gyermek kerékpáros kesztyűkből, minden méretben, árkategóriában és színben országúti, MTB és túrákra. Fedezze fel nyári és téli kesztyűink kínálatát olyan neves gyártóktól, mint a ROSE, Castelli, GORE WEAR, Roeckl, GripGrab, ENDURA, Northwave és még sok más.


Mi értelme van a kerékpáros kesztyűnek?

A technikai kerékpáros kesztyűk minden kerékpáros készlet nélkülözhetetlen részét képezik. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, és praktikus tulajdonságokkal rendelkeznek. Vastagabb tenyér, pl. szintetikus bőrből készült, csúszásmentes szilikon nyomatokkal, megakadályozzák az izzadt kezek csúszását a kormányon. A kiegészítő hab- vagy gélbetétek csökkentik az út rezgését a kezek védelme érdekében.


Melyik kerékpáros kesztyűt válasszam?

A legjobb kerékpáros kesztyű sem nem jó, ha nem felel meg az Ön igényeinek és tervezett használatnak. Felhasználási területük nagyban függ attól, hogy milyen anyagból készült a kesztyű, legyen az rövid vagy hosszú ujjú, szükség van-e hab- vagy gélbetétre, hogy a kesztyűnek kompatibilisnek kell lennie az érintőképernyőkkel és így tovább. Ezért különféle típusú kerékpáros kesztyűk érhetők el a ROSE online boltban.

Először is, kínálatunkban rengeteg speciális téli kesztyű található. Ezek szigetelő anyagból készült kerékpáros kesztyűk, amelyek megvédik a kezét a kihűléstől. Sőt, sok hosszú ujjú kesztyű szél- és vízálló membránnal vagy felületkezeléssel rendelkezik, hogy megvédje a széltől, az esőtől és a permettől.

Használatuktól függően a ország kesztyűk és MTB kesztyűk között is választhat, hogy tökéletesen felkészülhessenek a következő túrájára. Már kategorizáltuk őket a felhasznált anyagok és párnák alapján. Így pontosan kitudja választani, mire van szüksége.

Ezen felül kínálatunkban rövid ujjkesztyűk és hosszú ujjú kerékpáros kesztyűk széles választékát is megtalálja.


Melyik kerékpáros kesztyűre van szüksége télen?

A legjobb téli kerékpáros kesztyű különböző technikai anyagok kombinációból készül, amelyet kifejezetten a hideg évszakhoz igazítanak. Egyrészt nulla fok alatti hőmérsékletre tervezett kerékpáros kesztyűknek melegítő béléssel kell rendelkezniük, amely jó hőszigetelést biztosít a hideg ellen. A téli kerékpáros kesztyűk külső anyagait gondosan megválasztják a megfelelő szigetelés biztosítása érdekében. A hőmérséklettől és a hidegérzékenységtől függően választhat szélálló, víztaszító softshell téli kerékpáros kesztyű vagy thermo kerékpáros kesztyűk közül szél- és vízálló membránnal. Ez biztosítja az ideális védelmet a hideg évszakban is.


Kerékpáros kesztyűk - melyik méretre van szükségem?

Rendkívül fontos a kesztyű megfelelő méretének kiválasztása. A kerékpáros kesztyű nem lehet túl feszes vagy túl nagy. A kesztyűnek szorosnak kell lennie, hogy ideális tapadást biztosítson, és lehetővé tegye a tenyéren lévő párnázat tökéletes működését. Nem lehetnek túl szorosak, hogy korlátozóak legyenek, és ezáltal elzsibbadjon a keze. Az ujjaknak elegendő helyre van szüksége és a csuklónál sem korlátozhatja a mozgásban. Ügyfélszolgálati központunkban és a ROSE BIKETOWN üzletekben dolgozó szakembereink szívesen segítenek a megfelelő méret kiválasztásában.


Párnázással vagy anélkül?

Ha már használt párnázás nélküli kesztyűt biztosan értékelni fogja a párnák rezgéscsillapító hatását. Az egyenetlen utakon való haladás olyan mikrorezgéseket okoz, amelyek a kerékpár teleszkópos villája ellenére eljutnak a kezéig. A rezgések a kéz korai elfáradásához vezethetnek. Kiváló minőségű párnával ellátott kerékpáros kesztyűk ideálisak ennek megelőzésére. Kínálunk habbetéttel valamit gélbetéttel ellátott kerékpáros kesztyűket is tartalmaz.


Gélbetét

A gélbetéttel ellátott kerékpáros kesztyűk kiváló alternatívája a habszivacsos kesztyűknek. A gél jobb rezgéselnyelést kínál, és így még nagyobb védelmet nyújt az egyenetlen utak vagy pályák által okozott rezgésekkel szemben. A géles kerékpáros kesztyűk így ideálisak azoknak a kerékpárosoknak, akik erősen ütéselnyelő kesztyűt keresnek.


Kerékpáros kesztyűk protektorral

Különösen a hegyikerékpár szakágban ajánlott csuklóvédelemmel ellátott és strapabíró anyagból készült kesztyűk választása. Ezeknek a kesztyűknek a csuklóknál speciális védőelemek vannak, amelyek elnyelik az ütési energiát eséskor, és azt nagy területen osztják el. Ez biztosítja a tökéletes védelmet a kerékpáros túrán. A beépített protektorokkal ellátott kesztyűk az MTB kesztyűk kategóriában találhatók.


Érintőképernyő kompatibilis kerékpáros kesztyűk okostelefonokhoz

A szokásos kesztyűk sokkal nehezebbé teszik az okostelefon használatát egy túra során. Különösen erre a felhasználásra vannak kerékpáros kesztyűk, fémszálakkal az ujjakban. Ezek lehetővé teszik az okostelefon használatát. Az érintőképernyőkkel kompatibilis kerékpáros kesztyűket megjelöltük a termékleírásban.Ezekkel a hasznos tippekkel biztosan megtalálja a megfelelő kesztyűt. Egyszerűen hasonlítsa össze a különböző kerékpáros kesztyűket és keresse meg a tökéletes párt az Ön igényeinek megfelelően. Szakembereink szívesen segítenek, ha bizonytalannak érzi magát, és további tanácsra van szüksége.

Online kínálatunkban óriási választék található a női, férfi és gyermek kerékpáros kesztyűkből, minden méretben, árkategóriában és színben országúti, MTB és túrákra. Fedezze fel nyári és téli kesztyűink kínálatát olyan neves gyártóktól, mint a ROSE, Castelli, GORE WEAR, Roeckl, GripGrab, ENDURA, Northwave és még sok más.