• Rendezés:
  • További szűrők less filters

65 Keresési eredmények

Bélelt kerékpáros dzsekik a hideg hónapokra

Kint hideg van, de kerékpározni szeretne? Akkor a téli kerékpáros kabát jó választás! A speciális termo kabátok alacsony hőmérsékleten melegen tartják, és védenek a hideg menetszéltől. A bélés további, hatékony védelmet nyújt a hidegtől. Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogy mire kell figyelni bélelt kerékpáros kabát megvásárlásakor.

Női és férfi termo kabátok széles választékát kínáljuk minden ismert méretben és színben az ismert márkáktól, mint a JACK WOLFSKIN, VAUDE, ALÉ, GORE WEAR, MAVIC, NALINI, GONSO, ASSOS, ENDURA és ROSE.

Szélálló membránok - jól védve a felcsapódó sártól és a menetszéltől

A hideg menetszél minden kerékpáros túrán megnehezíti a dolgát. Ezért ügyeljen arra, hogy az új kerékpáros kabát olyan anyagból készüljön, amely elegendő védelmet biztosít a széltől. Ideális esetben olyan szélálló kabátot válasszon, amely megfelelő membránnal van ellátva. Ez a mikroporózus védőréteg a textil belsejében megakadályozza, hogy a szél áthaladjon a kerékpáros kabáton, így megakadályozva a hideg menetszél átjutását. A szélsebesség növelésével a menetszél hűtő hatása miatt a levegő hőmérsékletét hidegebbnek érezheti, mint valójában. Például az 5 ° C-os levegő hőmérséklete mérsékelt szélsebességnél -18 ° C-osnak tűnhet a test számára. A szélálló membránok softshell kabátokban és téli kabátokban is megtalálhatók, és védelmet nyújtanak a felcsapódó sár és menetszél ellen. Néhány ismert és népszerű membrán például a GORE WINDSTOPPER, az ALÉ WINDTEX, a VAUDE WINDPROOF és a STORMLOCK a JACK WOLFSKIN-től.

Vízálló membránok – tegyen az eső ellen.

Ha viharos napokon kerékpározik, amikor egymást követik a záporok, győződjön meg róla, hogy a kerékpáros kabátja jól védett az eső és a felfröccsenő víz ellen. Az esőkabátoknak víztaszító felületi bevonata vagy mikroporózus membránja van, amely a ruhadarab többi rétegére laminálnak, hogy megakadályozza a víz áthatolását.

A vízálló membrán egy vékony védőréteg, amely a kabátjának szövetébe van integrálva. Mikroszkopikus kis perforációinak köszönhetően az esőcseppek nem tudnak áthaladni a rétegen, így a kerékpáros kabát szárazon tartja. Ezen túlmenően ezek a perforációk nagy lélegzőképességet nyújtanak, mivel lehetővé teszik, hogy a verejtékezésből származó túlzott nedvesség a mikroszkopikus perforáción keresztül elpárologjon. Így a vízálló membrán az esőt kívül tartja, miközben biztosítja a jó lélegzőképességet a jó testhőmérséklethez. Néhány népszerű vízálló membrán a GORE-TEX, a VAUDE CEPLEX és a TEXAPORE által JACK WOLFSKIN-től.

A vízálló felületkezelés kevesebb vizet tart vissza, mint a vízálló membránok. Egy idő után vagy heves eső esetén a víz átáztathatja a bevonatot. Ezért a víztaszító felületi kezelés jó választás, a könnyű esőben, és védelmet nyújtanak a felcsapódó permet ellen is. Erős eső esetén azonban a vízhatlan membránnal ellátott esőkabát jobb választás lehet.

Softshell - mindennapi használatra

A Softshell egyre népszerűbb. Az anyag rendkívül rugalmas, hasonló szélálló membránnal van felszerelve, mint a GORE WINDSTOPPER, védi a könnyű esőtől és permettől, kellemesen lágy a bőrén, és követi a mozgását. Tökéletes kombináció a mindennapi utazásokhoz és a hétvégi túrákhoz egyaránt!

Ne feledje azonban, hogy a softshell dzsekik csak vízhatlanok, ami azt jelenti, hogy nem nyújtanak tökéletes védelmet az eső és felföccsenő permettel szemben. A softshell kabátok szélesebb választékát itt találja.

Bélés – Még több meleg télen

Különösen hideg napokon a termo kerékpáros dzsekik gyakran rendelkeznek béléssel, hogy melegen tartsák. Ez a szigetelőréteg akár tollból vagy pehelyből, mint például a pehely mellények és kabátok vagy szintetikus szálakból állhat, mint például a Primaloft (poliészterből készült). A szintetikus bélésű kabátok egyre népszerűbbek.

A klasszikus pehely bélés a csomagolhatóság és a hideg elleni védelem tökéletes kombinációját kínálja. Minél magasabb a bélés töltete, annál nagyobb a szigetelési képessége. Az egyetlen hátránya az, hogy óvatosnak kell lennie a mosás során, mivel ezek nedves állapotban elveszítik szigetelő képességüket.

Ezzel szemben a szintetikus bélést sokkal könnyebb mosni és még nedves állapotban is szigetel. A szintetikus szálak hasonló töltési teljesítményt nyújtanak, könnyűek és jól csomagolhatóak - mégis valamivel kevesebb szigetelést kínálnak, mint pehely.

Pehely kabátok és téli kabátok széles választékát kínáljuk, pehely vagy szintetikus szigeteléssel.

Hasznos tulajdonságok a funkcionális kabátokban

  • Kapucni: Ha a napi ingázáshoz használja a kerékpárt, javasoljuk, hogy olyan téli kabátot válasszon, amely rendelkezik kapucnival. A kapucni megvédi a fej érzékeny területeit a hideg időjárástól, a széltől, és az esőtől. A kerékpárosok számára, akik inkább a természetben tekernek, és általában sisakot viselnek, rendszerint nem kapucnit használnak, hanem magas gallért, hogy megvédjék a nyakukat.
  • Fleece:A meleg és puha bélés jó választás hideg napokon. A bélés népszerű anyaga a gyapjú, mivel nagyon jól megtartja a hőt, miközben kellemesen lágy a bőrén. Ezért sok téli kabát tartalmaz gyapjú bélést.
  • Fényvisszaverő elemek: Ha alkalmanként, vagy rendszeresen országúton közlekedik sötétedéskor vagy sötétben, a téli kabátnak nagy fényvisszaverő elemekkel kell rendelkeznie. Így a többi úthasználó korábban meg fogja látni. Ideális esetben a sport kabát világos, jól látható színeket kap a legjobb láthatóság érdekében. Itt megtalálja a láthatósági kabátok széles választékát.

TEzek a gyakorlati tippek segítenek abban, hogy megtalálja a megfelelő társat a téli kerékpározáshoz. Ha nem tudja, melyik termo kerékpáros kabát a legjobb az Ön számára, szakértőink szívesen segítenek. Csak hívjon vagy írjon egy e-mailt!

Női és férfi kabátok széles választékát kínáljuk minden ismert méretben és színben az ismert márkáktól, mint a JACK WOLFSKIN, VAUDE, ALÉ, GORE WEAR, MAVIC, NALINI, GONSO, ASSOS, ENDURA és ROSE.