• Rendezés:
  • További szűrők less filters

4 Keresési eredmények

Fleece

egy klasszikus dzseki sporthoz és a mindennapokhoz

Akár az irodában, egy kerékpáros túrán, a boltba menet vagy otthon – már nem léphetünk ki fleece dzseki nélkül. Kellemesen melegen tartják a hideg napokon, sokszínű darabjai a ruhatárának és kimagasló a kényelme. Fedezze fel a fleece kabátjaink kínálatát kapucnival vagy anélkül nőknek és férfiaknak, minden létező méretben, színben és árkategóriában olyan márkáktól, mint a Jack Wolfskin és a VAUDE. Böngésszen a ROSE webshopjában!

Fleece kabát – mi is ez?

A fleece kabátok a népszerű fleece anyagból készülnek. A fleece szintetikus anyag, ami rendszerint poliészterből készül. A felületének köszönhetően kimagasló a szigetelési képessége. Sőt, a fleece nagyon könnyű, erős, elasztikus, gyorsan száradó és belül puha. A legjobb kombináció a legnagyobb kényelemért a hideg napokon.
A fleece minőségétől és vastagságától függően, a fleece kabátok különböző szinten hőszigetelnek. Egy jó példa a Jack Wolfskin különböző súlyú kabátjai: a gyártó megkülönbözteti a NANUK 100, NANUK 200 és NANUK 300-at. A név a súlyra utal. A NANUK 100 súlya 100-150 g/ m², a NANUK 300 már 300 - 400 g/m²-t nyom. Ez az osztályozás mutatja, hogy egyik fleece sem olyan, mint a másik. A súlytól függően a kabátja alacsony vagy magas szintű hőszigetelést nyújt.
A klasszikus fleece anyag kívül-belül poliészterből készül. De vannak speciális anyagok, mint a bipoláris fleece valamivel érdesebb felülettel vagy high loft fleece anyagok hosszú, bolyhos külsővel. Fleece kabátok széles választékát kínáljuk különböző súlyozási osztályokban és stílusos dizájnban.

Mikor kell fleece kabátot hordanom?

A fleece egy sokoldalú ruhadarab. Egy vékony fleece kabát tökéletes a szezonok közti átmenetre vagy hűvös nyári estékre. Más verziók és modellek, melyek vastagabb fleece anyagból készültek kellemes meleget biztosítanak és középső rétegként viselhetők kinti sportoláshoz télen.

Melyik fleece illik bele a Jack Wolfskin kabátomba?

A Jack Wolfskin az egyik márka, ami olyan kabátokat kínál, melyekbe integrált cipzár rendszert tettek, hogy be lehessen cipzárazni egy belső dzsekit. Ezáltal egyszerűen kombinálhatja a kabátját egy meleg belső dzsekivel, ami így melegen tartja a belső fleece anyagnak köszönhetően, miközben kívülről megóvja a széltől és esőtől. A belső fleece dzsekik nagyon népszerűek. A webshopunkban minden becipzározható belső dzsekink "SHORT ZIP system", "REGULAR ZIP System" vagy "LONG ZIP System" címkével rendelkezik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a becipzározható dzsekinek ugyanolyan cipzárrendszerrel kell rendelkeznie, mint a kabátjának. Ha nem biztos benne, hogy melyiket válassza, szakértőink szívesen segítenek.

Milyen kiegészítőket keressen?

A használattól függően válasszon fleece kabátot különböző kiegészítőkkel. Itt van néhány hasznos kiegészítő, amit figyelmbe vehet fleece kabát vásárlásakor:
Kapucni – néhány fleece dzseki kis kapucnival rendelkezik. Ez plusz meleget nyújthat a nyakának és a fejének.
Thumb Loops – néhány fleece dzsekin található egy ujj. Ha ebbe bedugja a hüvelykujját, az anyag segít megakadályozni, hogy a szél befújjon a kabát ujjába.
Környezetbarát – A divat a textil szövetek energiatakarékos gyártásának irányába halad. Ezért számos márka újrahasznosított palackokból készíti termékeit. Néhány fleece olyan poliészterből készül, melyet PET palackokból vagy más hulladékból nyernek. Az olyan márkák, mint a VAUDE ismertek a környezetbarát anyaggyártásról.

Még nincs puha fleece kabátja? Akkor itt az ideje, hogy beszerezzen magának egy pehelykönnyű kabátot a szabadidős tevékenységekhez! A ROSE webshopjában biztosan megtalálja a tökéletes kabátot a sporthoz és a mindennapokhoz. Fedezze fel fleece kabátjaink széles kínálatát, kapucnival vagy anélkül, nőknek és férfiaknak egyaránt, mint létező méretben, színben és árkategóriában olyan márkáktól, mint a Jack Wolfskin és a VAUDE.