• Rendezés:
  • További szűrők less filters

8 Keresési eredmények

Talpbetétek a kerékpáros cipőkhöz

Kényelmes talpbetétek a legjobb illeszkedésértAzok, akik hosszabb távon kerékpáron közlekednek, vagy akiknek extra merev talpú kerékpáros cipőjük van, tudják, milyen az, amikor a elkezd fájni a lábuk. Válasszon kényelmes kerékpáros talpbetéteket a lábfáradtság leküzdésére.

A kerékpáros cipők talpbetétét rezgés elnyelő anyag jellemzi. A kerékpározás hatalmas terhelést ró a láb egy kis területére, különösen hosszabb túrák esetén. A speciális kerékpáros talpbetétek elnyelik a rezgéseket és csökkentik a nyomást. A rezgéscsillapító párnák lenyelik a durva út okozta rázkódásokat, hogy a hosszabb utakon is kényelmet biztosítsanak.

Ráadásul a kerékpáros talpbetét anatómiai alakjának köszönhetően további előnyökkel is rendelkezik. Így kiváló ergonómiát és illeszkedést nyújtanak ott, ahol szüksége van rá. Mindenekelőtt a talpbetétek úgy lettek kialakítva, hogy támogassák a talp ívét, és ezáltal megakadályozzák a helytelen lábpozíciót.

Amikor egy új talpbetétet vásárol a kerékpáros cipőhöz, győződjön meg arról, hogy a felső anyagok lélegzőek és a talpbetét kényelmes.

Talpbetétek széles választékát kínáljuk MTB és országúti cipőkhöz egyaránt.