• Rendezés:
  • További szűrők less filters

21 Keresési eredmények

Kiegészítők és alkatrészek a kerékpáros cipőkhöz

Fűzők, stoplik, stopli takarók, csere-orsók, racsnis csatok és még sok másMivel gyakran használják őket, a kerékpáros cipők nagy figyelmet igényelnek. Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen cserélje a sokszor használt rögzítőcsatot és sarokpántot, hogy a kerékpáros cipője hosszabb ideig megőrizze az optimális teljesítményét. Kerékpáros cipő alkatrészek széles kínálatával várjuk!


Csere alkatrészek rögzítő rendszerekhez

BHa rendszeresen használják, a kerékpáros cipők rögzítő rendszerei elveszíthetik teljesítményüket vagy eltörhetnek egy napon. Ezért számos gyártó kínál megfelelő pótalkatrészeket, lehetővé téve, hogy könnyedén megjavíthassa vagy kicserélhesse a zárórendszereket otthon. Mi széles választékot kínálunk fűzős, racsnis és orsós rendszerekhez a neves márkáktól, mint ROSE, SIDI, NORTHWAVE, MAVIC és SHIMANO.


Csere alkatrészek a talphoz

Több kilométernyi tekerés és járás után a talp elemek elhasználódhatnak, és javítani vagy cserélni kell őket. Sarok elemek, stoplik széles választékát kínáljuk. Ezenfelül olyan stoplikat is kínálunk, amelyek lehetővé teszik, hogy tovább növeljék a cipő tapadását.


Ha nem biztos benne, hogy melyik cserealkatrészek szükségesek a kerékpáros cipőjéhez, kérjük, forduljon szakembereinkhez. Örömmel segítenek!