Cipő kiegészítők

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

31 Keresési eredmények

Alkatrészek kerékpáros cipőkhöz

Cipőalkatrészek a talpbetétektől kezdve a tárcsákigA kerékpáros cipőn kívül cipőalkatrészek és talpbetétek széles választékát kínáljuk az ismert márkáktól, mint például a ROSE, SIDI, SHIMANO, GAERNE, NORTHWAVE és MAVIC. Fedezze fel a kínálatunkat és frissítse a kerékpáros cipőjét a jobb teljesítmény érdekében!


Kerékpáros cipőalkatrészek és pótalkatrészek

A kínálatunk számos alkatrészt és pótalkatrészt foglal magába országúti, MTB, túra vagy triatloncipőkhöz. A cseresaroktól kezdve az orsós rendszeren át racsnis csatokig cserealkatrészek széles kínálata várja, - minden, amire szüksége van a kerékpáros cipő javításához vagy frissítéséhez. Nézzen körül, és keresse meg, amire szüksége van! Szakembereink szívesen segítenek Önnek, ha nem biztos abban, hogy melyik alkatrészre van szüksége.


Talpbetétek kerékpáros cipőkhöz

Válasszon talpbetéteket a jobb kényelem és a megfelelő alátámasztás érdekében a kerékpározás során. A precíziós illeszkedés és a rezgéscsillapító anyagok kényelmes érzést biztosítanak, és támogatják a láb természetes helyzetét. Különösen, ha karbon talpú cipőről van szó, amit sosem akarna talpbetét nélkül hordani. Ha nem biztos benne, hogy melyik talpbetétet válassza a cipőjéhez, szakértőink szívesen segítenek Önnek. Lépjen kapcsolatba velünk!


A talpbetétek széles választékát kínáljuk országúti, MTB, túra és triatloncipőkhöz az ismert gyártóktól, mint a ROSE, SIDI, SHIMANO, GAERNE, NORTHWAVE és még sokan mások.