• Rendezés:
  • További szűrők less filters

11 Keresési eredmények

MTB protektorok gyermekeknek - védelem a pályán

Ha gyermeke szereti az off-road-ot vagy a downhill részeket a bike parkokban, a jó minőségű védőfelszerelés elengedhetetlen! Magas sebesség, meredek lejtők és kemény pályák - itt egy bukás komoly sérüléshez vezethet. A fiatal kerékpárosok védelme érdekében kínálunk MTB protektorokat.

Kínálatunkban megtalálhatók protektorok lányok és fiúk számára egyaránt, minden méretben, színben és árkategóriában olyan neves márkáktól, mint az iXS, FOX, O’NEAL és LEATT. Fedezze fel kínálatunkat és találja meg gyermekének a megfelelő védőfelszerelést a biztonságos kerékpározás érdekében!


Gyermek térdprotektorok - térdvédők gyerekeknek

A térdprotektorok az alap térdvédők továbbfejlesztett változatai. Amíg a puha párnázott térdvédők inkább a görkorcsolyázáshoz és gördeszkázáshoz alkalmasak, az MTB térdprotektorok teljesen más minőséget képviselnek.

Ezek a térdvédők védik az érzékeny térdeket a technikás pályákon és lejtőkön.

A technikai anyagokat úgy tervezték, hogy ne gátolja a mozgást tekerés közben és jól szellőző legyen meleg nyári napokon is.

A bukáskor keletkező energia minimalizálásáért a térdvédők erős műanyag külsővel és ütéselnyelő hab béléssel rendelkeznek, melyek ütéskor megkeményednek, azután pedig visszanyerik eredeti, rugalmas formájukat.

Ezáltal a térdvédők tökéletes kombinációját nyújtják a szabad mozgásnak és az azonnali védelemnek bukás során.

A térdvédőket általában tépőzárral és elasztikus pántokkal lehet rögzíteni, ami egyedi beállíthatóságot és még nagyobb mozgásszabadságot nyújt.


Gyermek könyökvédők - MTB karvédők

A könyökön a test érzékeny részei, melyek speciális védelmet igényelnek hegyikerékpározás során. Nem képezik kínálatunk részét az egyszerű térdvédők, rollerezéshez vagy gördeszkázáshoz. Ehelyett olyan könyökvédőket kínálunk, melyek speciálisan az MTB sporthoz lettek kifejlesztve és hatékony védelmet nyújtanak az ilyen típusú mozgásformák közben.

A könyökvédők funkcionális anyagait úgy tervezték, hogy nagyfokú mozgásszabadságot biztosítson kerékpározás közben. Sőt, jól szellőznek, így a meleg nyári napokat is élvezheti a bike parkban.

A gyermek könyökvédők erős műanyag külsővel és ütéselnyelő hab betétekkel rendelkeznek. Ezek bukás során megkeményednek, majd utána visszanyerik rugalmas eredeti alakjukat. A tökéletes kombináció a szabad mozgásnak és a hatékony könyökvédelemnek a kerékpáron.

A könyökvédőket tépőzárral és rugalmas pántokkal lehet rögzíteni. Ez lehetővé teszi az egyedi beállítást.


Gyermek protektoros mellények, kabátok és felsők - teljes törzsvédelem

A hatékony törzsvédelem érdekében speciális protektoros mellényeket, kabátokat vagy felsőket kínálunk gyermekek számára.

Ütéselnyelő hab betéttel és kemény műanyag külsővel rendelkeznek a hatékony energiaelnyelés érdekében egy bukás során.

A gyermek protektoros mezek a hason, háton és váll résznél rendelkeznek protektorokkal. A protektoros mezek elsősorban az enduro kerékpározásnál népszerűek, ahol a hegymenetnél jól jön a lélegző anyag.

A Gyermek protector dzsekik egyértelműen robusztusabbak, és különösen hatékony védelmet nyújtanak a mellkason, háton és vállakban lévő védőeszközökkel (a hosszú ujjú változatok a könyöknélis). Ezek a dzsekik rendkívül népszerűek a downhillesek körében.

Gyermek védőmellények nem kínálnak védelmet a karoknak, csak a mellkas és a hát hatékony védelmére koncentrálnak.


Gyerek nyakmerevítők - nyakvédők a downhill szórakozásért!

A gyermekek nyakmerevítők vagy nyakvédők speciális védelmet biztosítanak downhill kerékpározáshoz .

Ez egy gyűrű alakú eszköz, amelyet a vállára rögzítenek. A mellkason és a hát felső részén lévő érintkező felületek biztosítják a protektor stabilitását.

Ha fullface sisakot visel, és hátradobja a fejét, vagy hagyja, hogy leesjen a mellére, a mozgásnak nincs természetes határa. Baleset esetén ez a nyak túlnyúlását vagy összenyomódás kockázatához vezet, így súlyos sérüléseket szenvedhet.

A gyermekek számára készült nyakmerevítő 360 ° -kal korlátozza a gerinc túlzott mértékű meghosszabbítását . Nyakmerevítő viselésekor a fej és a nyak nem mozgatható előre, hátra vagy oldalra korlátozás nélkül - ezzel elkerülve a nyaki gerinc veszélyes sérüléseit.

A nyakvédő viselése tehát a downhill versenyek abszolút szabványává vált a világ minden tájáról.


Ezek a gyakorlati tippek minden bizonnyal segítenek a gyermekének megfelelő védőeszközök kiválasztásában. Szakembereink szívesen segítenek a tervezett felhasználáshoz megfelelő védőfelszerelés megtalálásában is. Kérjük, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot bármikor - várjuk, hogy meghalljam Önt.

Kínálatunkban megtalálhatók protektorok lányok és fiúk számára egyaránt, minden méretben, színben és árkategóriában olyan neves márkáktól, mint az iXS, FOX, O’NEAL és LEATT. Fedezze fel kínálatunkat és találja meg gyermekének a megfelelő védőfelszerelést a biztonságos kerékpározás érdekében!