• Rendezés:
  • További szűrők less filters

16 Keresési eredmények

Gyermek kerékpáros nadrágok - laza vagy testhezálló kerékpáros nadrágok

Akár csak a gőzt ereszti ki a gyermeke iskola után vagy az erdőben teker a haverokkal - egy kényelmes kerékpáros nadrág elengedhetetlen a sikerhez és élményhez. Mindenki, aki eltöltött pár órát a nyeregben farmerban, tudja, hogy milyen fontos egy kényelmes kerékpáros nadrág, mely csak néhány varrással és ütéselnyelő ülésbetéttel rendelkezik. Ezért összeállítottunk egy útmutatót, hogy kiválaszthassa gyermeke számára a megfelelő nadrágot.

Kínálatunkban megtalálhatók kerékpáros rövidnadrágok, kantáros nadrágok és hosszúnadrágok lányok és fiúk számára egyaránt, minden méretben, színben és árkategóriában olyan neves márkáktól, mint a ROSE, Gonso, VAUDE, Löffler and FOX. Fedezze fel a gyermek kerékpáros nadrágokat a ROSE webshopjában!


Kerékpáros nadrágok MTB-s gyermekeknek

Azoknak a gyermekeknek, akik szeretik fejleszteni tudásukat bike parkokban, speciális MTB nadrágokat kínálunk, olyan anyagból és tulajdonságokkal, melyek megfelelnek az igényeiknek.

Fontos szempont MTB nadrágoknál, hogy strapabíró anyagból készüljenek. Mivel a gyermekek ágak és tüskés bokrok között suhannak, a nadrágnak tartósnak kell lennie. Ezért a nadrágok olyan tartós anyagból készülnek, mely ellenáll a vágásoknak és eséseknek. Az ülőrészen lévő megerősítések még nagyobb tartósságot nyújtanak és minimalizálják az idő előtti elhasználódást. A tripla varratok egy másik praktikus tulajdonság, növelve a textil tartósságát a varrások mentén.

A használattól függően, a kerékpáros nadrágoknak az időjárás ellen is védelmet kell nyújtaniuk. Ezért sok gyártó egy külső réteggel látja el az anyagot, mely kosz-és vízlepergetővé teszi a nadrágot. Az eső és a sár nem árthat ezeknek a nadrágoknak. Habár ez a felső réteg idővel veszít funkcionalitásából, és a kerékpáros nadrág kevésbé fog ellenállni a víznek és kosznak.

A vízálló membrán réteggel rendelkező kerékpáros nadrágok folyamatos védelmet biztosítanak a víz ellen. Ez a membrán egy finom műanyag réteg az anyagban, mely megakadályozza a víz és a szél áthatolását. Ugyanakkor az apró perforációk lehetővé teszik az izzadság távozását. Ez azt jelenti, hogy a nadrág szellőzőképes marad.

A modelltől függően, kínálatunkban megtalálja a gyerek kerékpáros rövidnadrágokat és cserélhető betétes rövidnadrággal és integrált betéttel rendelkező nadrágokat. Ezeket szükség esetén el lehet távolítani, így a fiatal kerékpárosoknak lehetőségük van arra, hogy eldöntsék, hogy egy párnázott béléssel akarnak-e tekerni. Az MTB rövidnadrág természetesen kombinálható minden kerékpáros alsónadrággal.

Azok a gyerekek, akik szeretik a downhill-t és a freeride-ot, még kínálunk néhány speciális gyerek downhill nadrágot is. Ezek hosszú downhill MTB nadrágok, amelyek különösen ellenálló anyagból készülnek, és erősítéssel rendelkeznek a kritikus területeken. Ideális gyerekeknek, akik szeretik a nagy sebességet a kerékpáros parkokban!

Egyes kerékpárosok szeretik a párnázott bélést, mások nem. Vannak olyan gyerekek, akik a lehető legvastagabb betéteket kedvelik, amelyek elnyelik a rezgéseket és nagyfokú kényelmet biztosítanak a sportos nyergeken. Más gyerekek azonban a lehető legvékonyabb betétet használják vagy egyáltalán nem is használnak, annak érdekében, hogy ne korlátozzák mozgásukat. A kínálatunkban biztosan megtalálja a megfelelőt a különböző, betétekkel ellátott kerékpáros nadrágok közül - a szélestől a keskenyig, vastagtól a vékonyig -!


Gyermek országúti nadrágok a sebesség szerelmeseinek

Amikor a fiatal lovasok falják a kilométereket az országúti kerékpárjukon, az országúti nadrágok a felszerelés alapvető részét képezik. Tökéletesen illeszkedő kerékpáros nadrágok az ütéselnyelő párnázott béléssel gondoskodnak arról, hogy a gyerekek is jól érezzék magukat a nagy távolságokon, és továbbra is a teljesítményükre összpontosíthassanak.

A kínálatunk speciális gyermek kerékpáros nadrágokat is tartalmaz. Ezek rugalmas funkcionális anyagból készülnek. Ennek az anyagnak az az előnye, hogy a nadrág ideálisan követi a mozgását, és így nem korlátozza a nyeregben a szabad mozgást. Ráadásul a funkcionális szálak garantálják a magas légáteresztő képességet. A felesleges hőt és nedvességet átengedik, és ott elpárolognak. Így kellemesen száraz érzést hagy a bőrön.

Továbbá, egy integrált párnázott bélés biztosítja a komfortot a nagy távolságokon és a sportos túrákon. Párnázott bélések széles kínálatából válogathat, attól függően, hogy a széles, keskeny, vastag vagy vékony betéteket részesíti előnyben. Néhány gyerek a nagyon vastag betéteket szereti, melyek elnyelik az összes rezgést az úton. Más gyerekek azonban a nagyon vékony betéteket kedvelik, amelyek nagyobb mozgási szabadságot biztosítanak nekik a nyeregben. Egyszerűen próbálja ki. Ha tanácsra van szüksége, szakértőink szívesen segítenek megtalálni a megfelelő betétet.

A klasszikus kerékpáros rövidnadrágok mellett vállpántos rövid- és hosszúnadrágokat is talál kínálatunkban. A vállpántos nadrágoknak megvan az az előnye, hogy a helyükön maradnak. Nincs elcsúszás, nem csípi össze a bőrt gyomor tájékon. A gyermekek vállpántos nadrágja tökéletesen illeszkedik, elcsúszás nélkül. Ha a mez felcsúszik miközben kerékpáros rövidnadrágot viseli, az érzékeny vese terület könnyen szabaddá válik. Így a fiatal kerékpárosok könnyen kihűlhetnek. A gyermek vállpántos rövid vagy hosszúnadrágok országúti kerékpározáshoz magasabbak, hogy megvédjék az érzékeny vese területét - még akkor is, ha a mez felcsúszik.


Kerékpáros nadrág nyárra - ez az amire figyelnie kell

Nyáron a legtöbb kerékpáros rövidnadrágot vagy vállpántos nadrágot visel, ami rugalmas és lélegző műszaki anyagból készül, vagy hátköznapi kerékpáros rövidnadrágot visel, hogy extra szellőzést biztosítson. Ezek a könnyű kerékpáros rövidnadrágok garantálják az ideális szellőzést meleg napokon is. A kellemesen száraz kényelemért minden túráján.


Kerékpáros nadrág télre - erre érdemes figyelnie

A gyerekeknek, akik télen is szeretnek tekerni, melegen kell öltözniük! Ezért a ROSE termékcsalád tartalmaz néhány gyermek thermo kerékpáros nadrágot, szigetelő technikai anyagból, melegítő béléssel, magas derék résszel hosszú kivitelben. Ezeken a hűvös napokon is kellemes melegen tartja a fiatal kerékpárosokat.

Az évszakok között a kerékpáros rövidnadrágok kombinálhatók lábmelegítőkkel vagy térdmelegítőkkel is. Ezek védelmet nyújtanak a hidegtől, könnyedén fel- és levehetőek, ahogy éppen kényelmes, és megfelelnek az aktuális időjárásnak. Itt találja kínálatunkat a láb- és a térdmelegítőkből.


Ezekkel a praktikus tanácsokkal nem lehet gond a megfelelő gyerek MTB, vagy országúti nadrágok vagy rövidnadrágok kiválasztása. Akár téli hosszúnadrágot, vagy nyári rövidnadrágot keres, rövid vagy hosszú túrákra - a fiatal kerékpárosok biztosan megtalálják a megfelelő nadrágot a ROSE online boltjában. Ha kérdése adódna, kérjük, vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel, akik szívesen segítenek. Örömmel segítünk megtalálni a tökéletes kerékpáros nadrágot a fiatalok számára!

Kínálatunkban megtalálhatók kerékpáros rövidnadrágok, kantáros nadrágok és hosszúnadrágok lányok és fiúk számára egyaránt, minden méretben, színben és árkategóriában olyan neves márkáktól, mint a ROSE, Gonso, VAUDE, Löffler and FOX. Fedezze fel a gyermek kerékpáros nadrágokat a ROSE webshopjában!