• Rendezés:
  • További szűrők less filters

19 Keresési eredmények

Kiegészítők gyermekeknek - gyermek kesztyűk, napszemüvegek, kerékpáros aláöltözet és még sok más

Különösen hosszú túrákon jelentenek előnyt a kiegészítők. A gyermek kesztyűk például elnyelik a rezgéseket és ütődéseket a habpárnának köszönhetően. Ezáltal megelőzik a csukló fáradtságát és fájdalmát. A magas minőségű napszemüvegek is szintén fontos kiegészítők, hiszen megóvják a szemet a káros UV sugárzástól. Itt megtalálja ezeket a praktikus termékeket és még sok mást!

Kínálatunkban megtalálhatók kesztyűk, sportszemüvegek, kerékpáros aláöltözék, sálak, sapkák és kesztyűk széles választéka gyermekek számára. Ezek elérhetők minden méretben és színben, olyan neves márkáktól, mint a ROSE, ALPINA, BUFF, CRAFT, GripGrab, Löffler, Odlo, Roeckl, VAUDE és még sok más. Fedezze fel kínálatunkat!


Kerékpáros kesztyűk gyermekeknek

A gyermek kerékpáros kesztyűk biztosítják a biztos fogást a kormányon és hosszú túrákon növelik a kényelmet.
A gyermek téli kesztyűk tökéletesen védenek a hideg ellen a meleg anyagainak köszönhetően. Az integrált szél- és vízálló membrán véd a szél és eső ellen. Tökéletes a hideg szezonban és a változékony időjárásban.
Nyáron egy laza, ujjatlan kesztyű a legjobb választás. Jól szellőzőek és egy csúszásmentes felülettel rendelkeznek a tenyér részen, ami biztos fogást nyújt a kormányon. A szilikon foltok még jobb fogást biztosítanak.
A párnázottság fontos faktor, amikor a tökéletes kesztyűt keresi gyermeke számára. A legtöbb gyermek kesztyű egy könnyed habpárnával rendelkezik a tenyérnél. Ez elnyeli az ütődéseket és rezgéseket, amiket az egyenetlen talaj okoz. A párna csökkenti az ütődések okozta fáradtságot a csuklókban.


Kerékpáros szemüvegek gyermekeknek

A fiatal kerékpárosok szemének megóvása érdekében, be kell ruháznia egy jó napszemüvegre. A lencsék megszűrik az UV sugarakat ezáltal a szükséges védelmet nyújtva. Sőt, tisztább látást is biztosítanak.
A ROSE kínálatában talál gyermek sportszemüvegeket, melyek kimondottan kerékpározáshoz alkalmasak, valamint a mindennapos viselethez való napszemüvegeket is, és napszemüveg szetteket cserélhető lencsékkel.
Hogy megtudja, melyik a legjobb lencse, fényre sötétedő vagy sötétített, polarizált vagy kontraszt-felerősítő, S0 vagy S4-es védelmi szintű... olvassa el részletes ismertetőnket a kerékpáros szemüvegek vásárlásáról, hogy még többet megtudjon a napszemüvegek világáról.


Kerékpáros trikók és alsónadrágok gyermekeknek

A magas minőségű technikai aláöltözet nem csak télen fontos. Egy jó thermo kerékpáros aláöltözet hatékony védelmet nyújt a hideg ellen télen és kellemesen melegen tartja az ifjú kerékpárosokat. A könnyű nyári aláöltözet egy tökéletes alsó réteg, mely biztosítja a jó szellőzést. A technikai anyagoknak köszönhetően elvezetik a nedvességet és hőt a felsőbb rétegekbe. Egy pamut trikó ezzel ellentétben csak felszívja a nedvességet, nyirkos érzetet hagyva a bőrön és - szél esetén - a kerékpáros gyors kihűlését eredményezi. Ezért fontos a jó minőségű kerékpáros aláöltözet gyermekek számára nyáron is!


Kerékpáros zoknik gyermekeknek

A kerékpáros cipő mellett a gyermekeknek kerékpáros zoknit is viselniük kell. A lélegző technikai zoknik tökéletes hőmérsékletet biztosítanak és szabályozzák a test hőmérsékletét. Ezáltal kellemesen szárazon és hűvösen tartják a lábakat forró napokon. A hőt megtartja pihenőidőben, ezáltal megóv a kihűléstől.


Kerékpáros sapkák és sálak gyermekeknek

A hideg szezonban meg kell bizonyosodnia róla, hogy gyermeke csak jól szigetelő ruházatot visel. A thermo ruházat mellett a sisak alatt viselhető sapkák és csősálak is segíthetnek elérni ezt a célt. A meleg anyagoknak köszönhetően ezek a sapkák és sálak megőrzik a meleget és kellemesen melegen tartják. Ezzel egyidőben a lélegző technikai anyagok elvezetik a nedvességet és hőt a külső rétegekbe, ahol elpárologhatnak. Ezáltal a sapkák és sálak száraz és meleg érzetet nyújtanak alacsony hőmérsékletben is.


Sisakra húzható fényvisszaverők és fényvisszaverő mellények gyermekeknek

Rossz látási viszonyok közt fontos, hogy a gyermekeket időben észrevegye a többi közlekedő. Ezért az ún. láthatósági termékek a legjobb választás. A feltűnő neon színeknek köszönhetően növelik a gyermekek láthatóságát rossz látási körülmények közt. További nagy fényvisszaverő elemek villannak fel, amikor fény esik rájuk. Különösen gyermekek részére a ROSE kínálatában megtalálhatók hi-vis sisakra húzható fedők és fényvisszaverő mellények, melyek jelentősen javítják a láthatóságot és biztonságot a fiatal kerékpárosok számára az utakon.


Kínálatunkban megtalálhatók kesztyűk, sportszemüvegek, kerékpáros aláöltözék, sálak, sapkák és kesztyűk széles választéka gyermekek számára. Ezek elérhetők minden méretben és színben, olyan neves márkáktól, mint a ROSE, ALPINA, BUFF, CRAFT, GripGrab, Löffler, Odlo, Roeckl, VAUDE és még sok más. Fedezze fel kínálatunkat!