Xtreme

mindent a kerékpárjáért

Kiegészítők

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

19 Keresési eredmények

Az XTREME kerékpár alkatrészek és szerszámok széles skáláját kínálja Önnek.
A hatalmas kínálatban megtalálhatóak különböző alkatrészek országúti kerékpárokhoz, mountain bike-okhoz és általános célú kerékpárokhoz is. Megtalálható szinte minden alkatrész a kerékpárhoz, kezdve a felnikkel, első és hátsó agyakkal, fékpofákon és betéteken keresztül, megtalálhatók pedálok, szárak, kormányok, markolatok, fékkarok, ülések, konzolok kerékpár számítógépekhez és lámpákhoz, láncvédők, láncleesés védők, gyorszárak, kormány szalagok, kormánydugók, csengők, szelepsapkák és kerékpártartók is.

Sőt, az xtreme minden eszközt biztosít ambiciózus kerékpárosoknak, amire szükségük lehet a karbantartási munkákhoz. Kezdve szerelő állványtól, álló és mini pumpákon, teleszkóp pumpákon, szerszámos ládákon át, egészen a nyomatékkulcsokig és pedál kulcsokig. A kerékpár tisztításához pedig különböző keféket kínál az xtreme.

A kerékpártárolásra különféle fali és mennyezeti állványok közül válogathat. Ezek az okos állványok lehetővé teszik, hogy helytakarékosan tárolja kerékpárjait. Szállításához is táskát, és zsákot kínál, melyben könnyen elhelyezheti a vázat vagy amire még szüksége van. Az xtreme kulacsok és kulacstartók nélkülözhetetlenek útközben. Ha defektet kap, a praktikus mini eszközök mindig a segítségére lesznek. Köszönhetően a kompakt méretének könnyen magával viheti minden túra.