X BIONIC

Csúcsminőségű felszerelés

Ruházat

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

2 Keresési eredmények

A svájci specialista a funkcionális ruházat területén kombinálja a német mérnöki szakértelmet, a svájci precíziót és az olasz kézműves tradíciót. Az X-BIONIC-nál a helyes kérdéseket teszik fel – és a természettől tanulják meg, hogy hogyan kell a funkcionális kerékpáros ruházatnak kinéznie.

Funkcionális kerékpáros ruházat az X-BIONIC-tól: a természettől való tanulás győzelmet jelent
Az állatok reagáltak a környezetükre és az időjárásra az evolúció során. Az X-BIONIC követi és megpróbálja imitálni ezt az elvet. Intelligens anyagokkal a funkcionális ruházatért, új ötletekkel olyan sportfelszerelésért, amiben jól érzi magát.

Például: XITAN™, a lélegző high-tech fonal. XITANIT™ a speciális nedvszívó képességgel magas hőmérsékleten. WINDSKIN™ egy elasztikus szélvédő réteg beépített légáramlással. Az ötlet emögött nagyon okos: az X-BIONIC anyagai mintát vesznek a természetből és ezáltal garantálják a testhőmérséklet szabályozását különböző időjárási körülmények közt. Az olyan okos technológiákkal, mint a „Partial Compression", vagyis „részleges kompresszió“, az izmai jobban el vannak látva oxigénnel intenzív sport közben – anélkül, hogy a bőr hűtését megakadályozná a mechanikus nyomás révén.

Az X-BIONIC okos technológiák csomagját kínálja sport-őrültek számára, mellyel a maximális teljesítményt érhetik el.

Technológia, amit viselhet
Gyártás és tervezés, kutatás és fejlesztés, elkészítés és csomagolás. Minden munkafolyamatot az olaszországi gyárban, Asola-ban végeznek. Az integrált gyártás garantálja a rugalmasságot az innováció és minőség területén egyetlen forrásból. Az X-BIONIC komolyan veszi a sportolók tapasztalatait és elkötelezte magát olyan funkcionális ruházat gyártására, ami segít a maximális teljesítmény elérésében még a legzordabb körülmények közt is.