Vittoria

Kerékpár gumik és belsők professzionális kerékpározáshoz

Alkatrészek

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

16 Keresési eredmények

Az olasz kreativitás és óriási technológiai potenciál kombinációja tette a Vittoria céget nagyon népszerűvé a kerékpárosok körében. A Vittoria országúti gumiabroncsok gyártására szakosodott, továbbá csúcsminőségű kerékpár kiegészítőket fejleszt a legmagasabb szinten. A profi bajnokok, mint Moser, Hinault, Indurain, Ullrich, Pantani, Cipollini, Menchov, Sastre és még sokan mások számtalan versenyt nyertek a Vittoria gumikon. A kerékpárosok és a kerékpár-kiegészítők gyártója közötti együttműködés fontos szerepet játszik a kerékpár gumik és belsők fejlesztési folyamatában.

Vittoria - országúti és MTB gumik egy helyen
A Vittoria cég több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik, és 1953 óta lépésről lépésre ért fel a csúcsra. Ma az óriási technológiai potenciáljuk segít olyan termékek kifejlesztésében, amelyek jelentősen befolyásolják a kerékpározás világát. A Vittoria egyaránt fejleszti termékeit versenyzők és amatőrök számára. A GEAX név alatt a csoport nemcsak országúti, hanem mountain bike gumikat is gyárt. Mégis, nem csak a szakemberek, akik a Vittoria termékekre támaszkodnak, hanem az amatőr kerékpárosok széles rétege is élvezheti ezeket a csúcskategóriás termékeket.

Vittoria összehajtható gumik - a jövő megérkezett a megfelelő kerékpár belsőkkel
A Vittoria cég segíti a kerékpárosokat céljaik gyors elérésében gyors, jó minőségű gumikkal és belsőkkel - a tudattal, hogy mindig egy lépéssel előre kell gondolkodnia. A Thaiföldön található üzemében a vállalat évente több mint 7 millió kerékpár gumiabroncsot és közel egymillió összehajtható külső gumit gyárt. Így a Vittoria Industries Ltd. a világ egyik legnagyobb kerékpár gumiabroncs-szakértője és gyártója.