VDO

Kerékpár computerek - Eszközök a teljesítményadatok méréséhez

Kiegészítők

A VDO kerékpár-computerek a modern kerékpárosok csúcstechnológiás eszközei. A legkorszerűbb technológia náluk elvárás. Nem számít, hol teker, vagy hova akar menni, mindig számíthat a pontos útvonal meghatározására. A kerékpár computerek sokkal többet tudnak, mint mérni vagy megjeleníteni az aktuális sebességet és időt. A kerékpárosok láthatják az útvonalat és a megtett kilométereket. A számítógépek súlya rendkívül alacsony, az adatok könnyen menthetők és hozzáférhetők. A VDO eszközök modern, zsebméretű számítógépek, amelyek vezetékes és vezeték nélküli modellekként is elérhetők. Ezen kívül a VDO GPS-készülékeket és kerékpáros computereket is kínál pulzusszámlálóval és magasságméréssel, az Ön igényeitől és a tervezett felhasználástól függően. Funkciók, felszerelés és kiegészítők a VDO modelltől függően változnak, és a technológiai lehetőségek teljes spektrumát lefedik.

VDO kerékpár computerek
A VDO számítógépek a legmodernebb termékek. A kicsi és praktikus kerékpáros modellek számos funkciót kínálnak az ingázóknak és az összes többi kerékpár rajongónak, akik szeretnek információt szerezni az utazásukról. Mit akar tudni? Szintemelkedés, a nap vagy az év átlagos sebessége, távolság, elégetett kalória, idő? Ezeket és még sok más információt mutatnak az órák. A felhasználási terület hatalmas, függetlenül attól, hogy a downhill-t, a városban való vagy túra kerékpározást kedveli: VDO kerékpár számítógépek különböző típusú kerékpározáshoz kaphatók.

Kerékpár computerek a VDO-tól - csúcstechnikai eszközök modern kerékpárosoknak
A VDO vezeték nélküli kerékpáros számítógépe tiszta megjelenést kölcsönöz, mivel a kormányon nincsenek felesleges kábelek. Ehelyett vezeték nélküli nagy sebességű digitális adatátvitelt kínál. Természetesen a VDO eszközök a kerékpárokhoz vezetékes verziókban is rendelkezésre állnak. Ezek a modellek szabványos adattovábbítással vannak ellátva - közvetlen kapcsolat formájában. A vezetékes VDO számítógépek telepítése egyszerű, bár kicsit több időt vesz igénybe. Azok, akik a kerékpárt használják a napi ingázásra, vagy szeretnének egy hétvégi kirándulást a családjukkal, a VDO kicsi, praktikus kerékpáros számítógépeivel tökéletesen felszereltek lesznek.