smith optics

For a clear view

Ruházat

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

7 Keresési eredmények

Smith Optics, Inc.-t 1965-ben alapították az idahói Sun Valleyben. A világon elsőként kifejlesztett sí szemüveg, amely a lélegző szellőző habszivaccsal lezárt lencsével forradalmasította a freeride síelést, és a Smith Optics-ot a következő években nemzetközi márkává tette.

Az alapító Dr. Bob Smith, akinek szakmája fogorvos, az első szemüvegeket kézzel készítette fogászati eszközök felhasználásával, mint például a hab és ragasztó. Mielőtt elkezdte volna az ipari termelést, a korai prototípusokat a konyhaasztalnál rakta össze a barátaival és családjával. A termékek tesztelésére sokat járt a hegyekbe, ezért néhány alkotását felvonó jegyre kellett cserélnie.
  
InAz évek során a Smith Optics folyamatosan bővítette szakértelmét, és ma már az egyik vezető gyártó a nagy teljesítményű szemüvegek, védőszemüvegek és sisakok piacán. A találmányai közé tartozik az 5X páramentes belső lencse, az I/O sorozat gyorsan cserélhető lencséivel, a szabadalmaztatott "Turbo Fan" szellőztető rendszer, ahogyan szabadalmaztatott, egyénileg állítható lencseszellőztető rendszer a "Regulator" is. Egyéb szabadalmak a roll-off rendszer downhill és MotoX szemüvegekhez és az ODS (Ocular Docking System), amely lehetővé teszi a dioptriás lencsék csatlakoztatását nap és sí szemüvegekre egyaránt.

A legújabb fejlesztése a ChromaPop üveg, ami polarizált és tökéletes tisztaság mellett kiemeli a színeket.

A sí és napszemüvegek mellett a Smith Optics sí és kerékpáros bukósisakokat is kínál, amelyek nemcsak kiváló védő tulajdonságokkal rendelkeznek, de új mércét állítanak a stílus, funkció és kényelem területén.

A Smith Optics egyet jelent az innovációval, a tartóssággal és a legmagasabb minőséggel a szemüvegek, védőszemüvegek és sisakok piacán. Emellett a cég különböző sportok kiemelkedő versenyőzit támogatja, ilyenek a síelés, snowboard, szörf, motocross és a hegymászás. Ezek a sportolók bíznak a Smith Optics minőségében a legnehezebb körülmények között is. A visszajelzéseik alapján folyamatosan fejlesztik a termékeket. Ez a csapat nélkülözhetetlen része Smith Optics-nak. 

A Smith Optics termékek igazi sportfelszerelést jelentenek, mivel munkatársaink sportolókkal együttműködve fejlesztik és tesztelik termékeinket, akik teljes odaadással dolgoznak a cégért. Így tehát könnyű kiváló termékeket fejleszteni.