Sixpack

Sixpack mindent kínál, amire egy dirt bikehoz szükség van

Alkatrészek

  • Rendezés:

0 Keresési eredmények

No products found!

Sixpack egy német gyártó, mely mindenféle gravity sporthoz kínál alkatrészeket beleértve a dirt jump-ot, freeride-ot és a downhill-t. A Sixpack 2007-ben alakult, és hamar nevet szerzett magának a freestyle területén a színes és egyedi alkatrészeivel. Az alkatrészeket házon belül fejlesztik, és nem csak nagyszerű kinézetükről és magas minőségükről ismertek, hanem kiváló ár érték arányuk is meggyőző.

Sixpack termékpalettája az évek során jelentősen nőtt, és alkatrészek hatalmas választékát kínálja szenvedélyes dirt és downhill bringásoknak. Kezdve a kormányokkal, a fejcsövekkel és a markolatokkal, a pedálokon át a nyeregcsövekig, mindenki megtalálja a kerékpárjához tartozó elemet a megfelelő színben. Melyik kerékpár ne nézne ki jobban egy pár színes aprósággal? A Sixpack alkatrészek átváltoztatják kerékpárját egy szemet gyönyörködtető, és egyedi bringává.

A Sixpack Racing csapat kerékpárosai részt vesznek az alkatrészek fejlesztésében, hogy biztos legyen, hogy a végtermék nem csak a profik igényeinek felelnek meg, hanem lehetővé teszik amatőr bringások és kezdők számára is a gyors fejlődést.

A modern anyagok, mint a magnézium, titán vagy CNC-mart alumínium a lehető legjobb stabilitást és alacsony súlyt biztosítják az alkatrészeknek - ez a két legfontosabb tényező a gravity sportban. Egyrészt, ezt a fajta sportot csak egy mozgékony, könnyű kerékpárral lehet űzni, ami egyszerűen kezelhető a levegőben. Azonban az alkatrészeknek erősnek kell lenniük, hogy védjék a sportolókat bukás esetén. A fejlesztők hosszú gyakorlati tapasztalata és az aktív sportolók visszajelzései biztosítják a Sixpack alkatrészek állandó fejlődését.

A stílusos, kiváló minőségű Sixpack alkatrészek elég lehetőséget kínálnak, hogy Ön megmutassa tehetségét! Legyen szó dirt bike-ról, a freeride kerékpárról vagy a downhill bringáról.