Selle SMP

Italian quality bicycle saddles for him and her

Alkatrészek

A Selle SMP-t Martino Padova alapította Olaszországban, Padovában, 1947-ben. A cég most két fia, Franco és Maurizio kezében van. A családi tulajdonban lévő vállalat kiemelkedő minőségű, ergonómikus kerékpár nyeregeket fejlesztett országúti kerékpárokhoz, MTB-hez, e-kerékpárhoz, triatlon és túra kerékpárokhoz - 100% made in Italy.

Csúcskategóriás nyergek Olaszországból
A Selle SMP értékeli alkalmazottai tapasztalatait és készségeit. Ezért nemcsak a kutatási és fejlesztési részleg működik Olaszországban, hanem a kiváló minőségű nyergek teljes termelési létesítménye is. A nyereg gyártásához használt összes anyag kizárólag Olaszországból származik, ahol gyártják, ellenőrzik és csomagolják. A Selle SMP Olaszországban végzi a fejlesztéseit. A Selle SMP Olaszországban gyárt. A Selle Italia termékeit világszerte értékesíti.

Selle SMP - "A testére tervezve"
A "testre szabott" filozófiával összhangban a Selle SMP, kiváló minőségű ergonomikus kerékpáros nyeregeket kínál innovatív technológiákkal. A full karbon nyeregtől egészen az önmodellező gélbetétekig - a cég folyamatosan tovább javítja az illeszkedést és az anyagokat, hogy még jobban illeszkedjenek a nyeregek a kerékpáros anatómiájához. Végül is a folyamatos fejlesztésre és az innovációra való törekvés kifizetődik - a díjnyertes Selle SMP nyergek nem csak az egész világon ismertek, hanem a világ legjobb profi kerékpárosai is ezt használják a legnagyobb versenyeken is.