• 50,000 azonnal szállítható termék
  • Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  • Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  • 30 napos visszavásárlás
  • Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Ritchey

Kerékpár kiegészítők, a legapróbb részletekig

Alkatrészek

75 Keresési eredmények
Ritchey - hegyikerékpározás felfedezése a kaliforniai hegyekben
Tom Ritchey a „Ritchey” cég 1974-es alapítása óta gyártja és folyamatosan fejleszti kerékpáralkatrészeit. A Ritchey története egyszerű kerékpárokkal kezdődött Kaliforniában a 70-es évek elején, amikor még nem volt szó hegyikerékpárokról. A társaság alapítója, Tom Ritchey és barátai a régi kerékpárokon mentek le a hegyeken, és csak motocross alkatrészeit vagy a házi készítésű kiegészítőket használtak. A pótalkatrészek iránti igény azonban növekedett, így a Ritchey-vel Tom Ritchey úgy döntött, hogy saját céget alapít mountain bike alkatrészek gyártásához.

Ritchey kerékpár kiegészítőkkel - jól felszerelt minden túra
Különösen a Ritchey kínálatában megtalálhatók a megbízható és könnyű kerékpár alkatrészek, pl. kormányok, beleértve az MTB, trekking, országúti kerékpár kormányokat, fejhallgatókat, kormányszárakat, nyergeket, nyeregcsöveket, markolatokat és sok más kiváló minőségű, nagy teljesítményű kerékpáralkatrészeket. A Ritchey különböző tényezők kombinációjával éri el a csúcsminőséget az alkatrészeinél országúti és a hegyikerékpárokon. Először is és legfontosabb, hogy vannak olyan technikai előnyök, amelyeknél fokozott figyelmet szentelnek a részleteknek a termék tervezési fázisában. A Ritchey azonban még nem elégedett: az első szakaszokat szigorú terheléses vizsgálattal kombinálják, és így lesznek a kerékpáros kiegészítők tökéletesek.

Ritchey: A meglévő technológia következetes továbbfejlesztése
Jól képzett munkatársaink, következetes minőségbiztosítás és intenzív kutatások révén olyan termékeket hoznak létre, amelyek világszerte piacvezetők. A vállalat nagy jelentőséget tulajdonít a fejlesztésnek, és folyamatosan dolgozik a meglévő technológiák továbbfejlesztésén is.