Reverse

MTB Gravity Parts for high quality demands

Reverse Components – Quality by bikers for bikers

Driven by a personal passion for mountain biking, all product ideas at Reverse Components have been developed literally on the trail since 2004. In addition to the stylish look in numerous colour variants, functionality and reliability are of course the top priorities in product development.

The fact that the founders of Reverse are ambitious bikers themselves is just as beneficial to the development as the feedback from athletes who put the Reverse parts through their paces on downhill and freeride missions and on their tours all around the globe. Speaking of testing: The practical test is good, but Reverse also has every product tested to the most stringent industry standards in the EFBE laboratory. This means you can rely 100% on your parts – "United in Shred".

Alkatrészek

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

24 Keresési eredmények

A Reverse ellenálló alkatrészeivel otthon érzi magát a pályán.
A Reverse Components márka a legmagasabb minőségű kerékpár alkatrészek széles skáláját kínálja a Cross Country-tól kezdve a downhill-ig, de a gravity-t szem előtt tartva. A legfőbb mozgató rugó az egyedi, kiváló minőségű alkatrészek iránti vonzalom volt. Az alkalmazottak mindannyian a saját, kerékpározás iránti szenvedélyükből merítik inspirációjukat.

A megfelelő alkatrészek nem csak komfortosabbá teszik a kerékpárt, hanem a kerékpáros biztonsága és egészsége miatt is lényeges, főleg freeride és downhill túrákon, amikor extrém terhelésnek van kitéve a kerékpár. Mindem Reverse kormány és stucni átesik egy EFBe MTB-G szabvány szerinti túlterheléses vizsgálaton.

Több mint 10 év után a Reverse laborban és versenyen egyaránt teszteli termékeit. Hogy több visszajelzést és új inspirációt szerezzen, a Reverse Components szorosan együttműködik a saját kerékpáros csapatával, ami hazai és nemzetközi sportolókból áll.

A Reverse termékeinek széles skálája magában foglalja a felniktől kezdve, a stucnikon, markolatokon, nyergeken, lánc vezetőkön át egészen a kormányok színes választékát. A Reverse-nél megtalál minden alkatrészt, amire egy hegyi kerékpárosnak szüksége lehet.

Ma már egyetlen kerékpár sem egyszínű fekete, ezért az alkatrészek különböző színekben elérhetők, hogy még egyedibbé tegyék kerékpárját.

Már a kezdetektől fogva szoros kapcsolatot ápol a cég a sportolókkal. Mint kerékpáros tulajdonos által irányított cég, szó szerint a pályán lett felépítve.