Q36.5

Kerékpáros ruházat Dél-Tirolból klasszikus kivitelben

Ruházat

  • Rendezés:
  • További szűrők less filters

2 Keresési eredmények

A Q36.5-et a Luigi Bergamo a dél-tiroli Bozenben alapította 2013-ban. Bergamo több mint 13 éves tapasztalattal rendelkezik a csúcskategóriás fejlesztési és design csapat vezetőjeként. Így pontosan ismeri a magas követelményeket, melyeknek a mezeknek, mellényeknek, hosszú és rövid nadrágoknak, dzsekiknek, kerékpáros nadrágoknak és más kerékpáros ruháknak meg kell felelniük, és hogy mire van szükség a legjobb sportruházatok fejlesztésekor. A Q36.5 márka a magas minőségű, jól megtervezett kerékpáros ruházatot jelent, amelyet Dél-Tirolban fejlesztettek és teszteltek. Az összes terméket kiváló minőségben gyártják, Észak-Olaszországban. A Q36.5 nagy jelentőséget tulajdonít a jó munkakörülményeknek és a kiváló minőségű gyártási folyamatnak.

Q36.5 - országúti kerékpáros ruhák szenvedéllyel
Majdnem minden terméket maga Luigi Bergamo fejlesztett ki - amely tökéletesen alkalmazkodik a kerékpárosok szükségleteihez. Az innovatív ruhák frissek, egyszerűek és jó minőségűek. A ruhák kivitelezése szándékosan az alapvető szükségletekhez lett kialakítva, azért, hogy a kerékpározás során a megfelelő funkcionalitást biztosítsák. A Bergamo és munkatársainak sokéves tapasztalatának, tudásának szenvedélyének és szaktudásának köszönhetően a Q36.5 képes személyre szabott szolgáltatást nyújtani, valamint vizuálisan és funkcionálisan kiemelkedő minőségi termékeket kínálni. A Q36.5 országúti kerékpáros ruházatot gyárt, amely erős szenvedélyt jelent a sport és az innováció számára.

Q36.5 - megfelelő választás a sebesség szerelmeseinek!
A csúcskategóriás Q36.5 márka csak a legmagasabb minőségű ruhákat kínálja. Ez a ruházat kifejezetten országúti kerékpárosok számára lett kifejlesztve. Nem számít, hogy rugalmas rövidnadrágot, mezt vagy technikai kabátot keres - ez a megfelelő márka az Ön számára! Fedezze fel a dél-tiroli kiváló minőségű ruhák hatalmas választékát, és győződjön meg a kiváló illeszkedésről, a kényelmes anyagokkal.