• 50,000 azonnal szállítható termék
  • Ingyenes visszaküldés (minden EU országban)
  • Egyéni kerékpár vásárlási tanácsadás
  • 30 napos visszavásárlás
  • Minden kerékpárt Németországban szerelnek össze

Kenda

gumik minden típusú kerékpározáshoz

Alkatrészek

24 Keresési eredmények
Mindegy, hogy országúti, hegyi, downhill, trekking vagy túra kerékpár, útközben olyan gumiabroncsokra van szükség, amelyek tartósak, ideális gumitömítéssel készültek és tökéletesen tapadnak. A Kenda cég ismeri a kerékpár gumiabroncsok súlyának, anyagának, minőségének és kivitelezésének speciális követelményeit, amelyeket folyamatosan használnak a cross country-sok. Ma a vállalat a világ egyik legnagyobb kerékpár gumiabroncs és belső gyártója. A sikertörténet sokéves tapasztalat és folyamatos kutatás és fejlesztés eredménye. Napjainkban a Kenda az innovatív termékfejlesztésről és következetesen magas szintű minőségről ismert. A belső csövek árai abszolút versenyképesek, sőt a Kenda kiváló ügyfélszolgálattal rendelkezik. A Kenda belsők minden felületen és terepen biztosítják a tapadást.

Kenda kerékpár gumiabroncsok - a tubeless gumiktól kezdve a defektálló belsőkig
A Kenda innovációi az egész világon ismertek. A mérnökök, kutatócsoportok és profi sportolók munkájának köszönhetően a cég a gumiipar és a kerékpár gumiabroncs gyártás legújabb eredményeit alkalmazza. A megfelelő gumikeverék ismeretével a vállalat jelentősen hozzájárult az évek során a továbbfejlesztett gumiabroncsok és belsők teszteléséhez és bevezetéséhez. Továbbá a defektálló belsők fejlesztésével hozzájárult a versenyek fejlődéséhez. A belsők sikere mögött rejlő titok egy különleges cső, amely egy zselével van töltve. Ez azt jelenti, hogy a legfeljebb 2,6 mm-es lyukak miatt nem kell aggódni. A levegő a csőben marad. Ily módon nem lesz szükség a gumiabroncsok cseréjére kerékpár túra alatt, amivel értékes időt takarít meg.

Kenda - gumiabroncsok és belsők minden kerékpártúrához
A kerékpár gumiabroncsok és a kerékpár belsők csak annyira jók, mint az anyag, amiből készültek. Mint gumi szakértő, a Kenda ismeri az optimális eredményeket biztosító kombinációkat. Évtizedek tapasztalatai és fejlesztései kifizetődtek, így a Kenda a kerékpárversenyben használt különböző gumikeverékek széles választékát kínálja. Piackutatójaként a cég ismeri a kerékpár gumiabroncsokra és belsőkre vonatkozó igényeket. Ezek közé a kritériumok közé tartoznak például az élettartam, a tapadás, a súly és a gördülési ellenállás. Természetesen kulcsfontosságú szerepet játszik a lyukakkal szembeni ellenállás is. Az élettartam fontos szempont, amely meghatározza a Kenda termék sikerét.