Kenda

gumik minden típusú kerékpározáshoz

Alkatrészek

Mindegy, hogy országúti, hegyi, downhill, trekking vagy túra kerékpár, útközben olyan gumiabroncsokra van szükség, amelyek tartósak, ideális gumitömítéssel készültek és tökéletesen tapadnak. A Kenda cég ismeri a kerékpár gumiabroncsok súlyának, anyagának, minőségének és kivitelezésének speciális követelményeit, amelyeket folyamatosan használnak a cross country-sok. Ma a vállalat a világ egyik legnagyobb kerékpár gumiabroncs és belső gyártója. A sikertörténet sokéves tapasztalat és folyamatos kutatás és fejlesztés eredménye. Napjainkban a Kenda az innovatív termékfejlesztésről és következetesen magas szintű minőségről ismert. A belső csövek árai abszolút versenyképesek, sőt a Kenda kiváló ügyfélszolgálattal rendelkezik. A Kenda belsők minden felületen és terepen biztosítják a tapadást.

Kenda kerékpár gumiabroncsok - a tubeless gumiktól kezdve a defektálló belsőkig
A Kenda innovációi az egész világon ismertek. A mérnökök, kutatócsoportok és profi sportolók munkájának köszönhetően a cég a gumiipar és a kerékpár gumiabroncs gyártás legújabb eredményeit alkalmazza. A megfelelő gumikeverék ismeretével a vállalat jelentősen hozzájárult az évek során a továbbfejlesztett gumiabroncsok és belsők teszteléséhez és bevezetéséhez. Továbbá a defektálló belsők fejlesztésével hozzájárult a versenyek fejlődéséhez. A belsők sikere mögött rejlő titok egy különleges cső, amely egy zselével van töltve. Ez azt jelenti, hogy a legfeljebb 2,6 mm-es lyukak miatt nem kell aggódni. A levegő a csőben marad. Ily módon nem lesz szükség a gumiabroncsok cseréjére kerékpár túra alatt, amivel értékes időt takarít meg.

Kenda - gumiabroncsok és belsők minden kerékpártúrához
A kerékpár gumiabroncsok és a kerékpár belsők csak annyira jók, mint az anyag, amiből készültek. Mint gumi szakértő, a Kenda ismeri az optimális eredményeket biztosító kombinációkat. Évtizedek tapasztalatai és fejlesztései kifizetődtek, így a Kenda a kerékpárversenyben használt különböző gumikeverékek széles választékát kínálja. Piackutatójaként a cég ismeri a kerékpár gumiabroncsokra és belsőkre vonatkozó igényeket. Ezek közé a kritériumok közé tartoznak például az élettartam, a tapadás, a súly és a gördülési ellenállás. Természetesen kulcsfontosságú szerepet játszik a lyukakkal szembeni ellenállás is. Az élettartam fontos szempont, amely meghatározza a Kenda termék sikerét.